Lavinia Pârva a făcut acum anunțul. Mulți și-au pus semne de întrebare, dar gestul lui Ștefan Bănică Jr. spune totul despre căsnicia lor

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au fost mereu atât de atenți cu viața personală, încât mulți și-au pus semne de întrebare legate de mersul lucrurilor în căsnicia lor, mai ales că artista posta pe Instagram numai poze cu fiul ei și niciodată cu cei doi.

Lavinia Pârva a făcut acum anunțul

Lavinia Pârva nu a mai postat până acum pe rețelele de socializare o imagine cu ea și cu Ștefan Bănică Jr, motiv pentru care mulți și-au pus semne de întrebare legate de relația celor doi.

Mai mult decât atât, Ștefan Bănică Jr. a ales să cânte la concertul de Crăciun cu fiul lui și nu cu artista.

În timp ce multe alte vedete din România, precum Dana Rogoz sau Andreea Bălan pun în mod constant imagini de familie pe conturile de socializare, nu asta se întâmpla și în cazul Laviniei și al lui Bănică.

Însă, de data aceasta, Lavinia Pârva a surprins pe toată lumea cu imaginea postată pe Instagram. Aceasta apare în fotografie alături de soțul ei, fotografie în dreptul căreia a scris #family, (n.red. familie).

”Lavinia mi-a adus liniște și echilibru! Ne-am căsătorit”

Reamintim că în luna mai a anului trecut, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au devenit părinții unui băiețel. Cei doi nu au făcut vâlvă nici când s-au căsătorit și nici atunci când a fost creștinat micuțul, totul întâmplându-se în mare secret.

”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri.

Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică în urmă cu ceva timp.

Lavinia Pîrva a răbufnit după ce s-a spus că și-a operat fața

Soția cântărețului a recunoscut că și-a făcut o scurtă intervenție după perioada sarcinii, când și-a remodelat doar buzele. A mai dezvăluit că se află în plin proces de remodelare, dar și rejuvenare facială.

Totuși, există cei care îi urmăresc activitatea din mediul virtual și care o critică pe aceasta, pentru că nu ar mai semăna absolut deloc, la nivelul fizionomiei, cu cea de altădată.

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată! În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!

Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să il dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, a transmis Lavinia Pîrva, prin intermediul contului său de Instagram.

„Una dintre lecţiile cu care am crescut este să rămâi mereu sinceră cu tine însăţi şi să nu îi permiţi nimănui să te distragă de la îndeplinirea obiectivelor tale.

De aceea, când sunt atacată pe nedrept nu acord nicio importanţă subiectului pentru că ştiu cine sunt.”, a mai completat soția lui Ștefan Banică Jr., în cadrul postărilor de pe rețeaua socială.

Loading...