Carmen Harra a prevăzut care va fi rezultatul alegerilor. Cine va fi nou președinte al României

Carmen Harra este cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, iar faima ei a ajuns până în Statele Unite ale Americii,a colo unde trăiește de ani buni.

De-a lungul timpului ea a prevăzut o mulțime de evenimente care s-au dovedit a fi adevărate. Acum a anunțat că știe deja cine va fi câștigătorul alegerilor prezidențiale.

Carmen Harra a prevăzut care va fi rezultatul alegerilor. Cine va fi nou președinte al României
Carmen Harra a făcut declarații despre cel care va ajunge în curând să fie noul președinte al României, dar și despre viitorul mai îndepărtat al țării noastre.

Ea este de părere că Viorica Dăncilă este pe muchie de cuțit și șansele ei sunt limitate.

”Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate”, a spus Carmen Harra pentru stiritv.ro

Și, după ce a cerut data de naștere ale Viorica Dăncilă, Carmen Harra a emis o serie de previziuni: ”Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (în turul al doilea al prezidențialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei”.

”Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea… Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat”, a mai spus Carmen Harra.

 

Loading...