Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar are o durere imensă în suflet. Drama prin care a trecut Tavi Clonda

Tavi Clonda este mereu cu zâmbetul pe buze şi lasă impresia că totul este perfect în viaţa lui. Din păcate, însă, ca tot omul, Tavi Clonda are o mare durere în suflet.

Durerea prin care a trecut Tavi Clonda

Tavi Clonda este mereu un om optimist şi puternic pentru familia lui, însă puţini ştiu că soţul

Gabrielei Cristea a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu un an, atunci când şi-a pierdut părintele. Tatăl lui Tavi Clonda a murit brusc, lăsând în urma lui multă durere.

Suferinţa cea mai mare a lui Tavi Clonda a fost aceea că tatăl său nu a apucat să o vadă pe fiica sa cea mică, Iris, care a venit pe lume la câteva luni de la decesul bunicului.

“De azi tata nu mai e printre noi… s-a dus într-o lume mai bună si mai liniştită! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!

Drum bun, draga tată….#tata#rip”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, după e a dat vestea tristă.

Tavi Clonda, relaţie frumoasă cu părinţii săi

Tavi Clonda a avut o relaţie bună cu tatăl său, iar acesta, alături de mama artistului, l-a susţinut mereu în deciziile sale. Ba chiar avea doar cuvinte de laudă la adresa Gabrielei Cristea, pe care o iubea ca pe fiica sa.

“Încă de la început, ei s-au potrivit. Se iubesc, sunt pe aceeași lungime de undă și foarte rar vorbesc în contradictoriu.

Suntem foarte fericiți că au făcut pasul spre o căsătorie. La începutul anului, au venit la noi, la Brașov, și la o masă în familie, ne-au informat că vor să se cunune. Inițial, am rămas uimiți, apoi le-am urat multă fericire și am fost bucuroși. Gabriela este o fată deosebită, potrivită pentru Tavi, și nu puteam să avem altă reacție.

De altfel, nici nu ne-am băgat vreodată în deciziile fiului nostru. El când ia o hotărâre este definitivă. Suntem siguri că dacă a făcut pasul acesta, căci nu este devreme la 35 de ani să te însori, l-a făcut știind bine ce face. Se potrivesc, parcă ar fi făcuți unul pentru altul, sunt predestinați”, spuneau părinţii lui Tavi Clonda, în urmă cu ceva timp.

Loading...