bs-ll-d" dir="ltr">

Cum arată vila lui Adrian Mutu

Adrian Mutu și Sandra au făcut dezvăluiri din viața de familie! Urmează un frățior sau o surioară pentru Tiago? Uite în ce casă frumoasă locuiesc cei trei: Un adevărat lux!

Tiago, fiul lor, a aparut pentru prima data intr-o emisiune televizata. Este prima data cand apare dupa botezul lui.

„Adi a venit cu ideea numelui, mie mi-a placut foarte mult, nu neaparat ca are o semnificatie, dar sonor mi-a placut foarte mult si ne-am gandit si la numele intreg si ne-am hotarat la Tiago Adrian Mutu”, a spus Sandra cand a fost intrebata cine a ales numele fiului pe care il are cu fotbalistul.

„As fi foarte mandru, nu ca nu as fi daca nu ar face acest lucru. M-ar umple de orgoliu si mai mult pentru ca e ceea ce am facut eu si acum sunt antrenor, ceea ce fac eu. Bineinteles ca oricarui tata fotbalist sau fost fotbalist i-ar placea ca baiatul lui sa ii calce pe urme. Eu sper sa faca doar daca ii place si ceea ce ii place. Cand faci ceva trebuie sa faci cu pasiune, sa nu fie o povara pentru tine lucrul pe care il faci”, a spus Adrian Mutu cand a fost intrebat daca ar vrea ca Tiago, fiul sau, sa devina fotbalist. „Ar fi un vis de-al meu sa-mi antrenez propriul copil si sper sa se intample acest lucru. As fi drastic, nu as face nicio diferenta intre el si ceilalti copii pentru ca nu mi se pare corect. Nu o sa il ajut prin interventii sa devina fotbalist. Devine fotbalist doar daca are talent”, a mai adaugat el.

„Eu sunt aia si buna si rea. El e ala bun mereu”, a spus Sandra cand a fost intrebata despre care dintre ei este mai exigent cu fiul lor, Tiago.

„E atat de mic incat nu poti sa fii rau cu el, chiar daca mai face anumite prostioare. Trage tot ce gaseste pe masa, da totul pe jos. Atunci cand miros a lapte sunt draguti, iti vine sa ii mananci, treci tot cu vederea”, a adaugat fostul fotbalist.

Intrebat daca schimba scutece, fostul fotbalist a spus ca nu o face, desi stie. „Radea de mine ca nu stiu sa schimb scutece si i-am demonstrat ca, mai am trei copii si am inceput de mult timp sa schimb scutece. Nu ma pasioneaza, dar i-am aratat ca ma pricep”, a adaugat el.

„Intr-un caz extrem, daca ar ramane doar ei doi acasa, nu mi-as face griji, stie sa se ocupe de el cap-coada fara probleme”, a spus Sandra.

„Eu intotdeauna m-am imaginat mama de doi copii, dar avandu-l de Tiago, nu stiu daca m-as mai apuca de al doilea copil. El spune mereu ca ar fi foarte frumos sa mai avem o fetita. Avem o familie frumoasa, ne iubim foarte mult, tot ce e posibil”, a spus tanara mamica, intrebata daca ia in considerare sa-si largeasca familia.

„Deocamdata suntem bine cum suntem. Ea mai are trei copii prin asociere. Deocamdata ne concentram pe asta mic, mai asteptam putin si dupa vom vedea”, a spus Adrian Mutu.

Loading...