Îți vine să crezi că în casa asta încap două dormitoare, o baie, bucătărie și un living? Interiorul e cu bun gust iar împărțirea camerelor e facută cu cap

Pare o căsuţa ruptă din basme, dar această căsuţa de 27 de metri pătraţi e cât se poate de reală şi e perfectă pentru o locuinţa de vacanţă.

În spatele pereţilor de lemn, se află un spaţiu intim şi călduros, perfect pentru o familie cu unul sau doi copii.

La parter, se află o zona de odihnă, cu o canapea pe colţ, masă în jurul căreia se strânge toată familia seară sau dimineaţă, o baie utilată complet şi o bucătărie.

Casele mici din lemn rotund parca ar face parte din povestile copilariei noastre. Sunt ireal de frumoase si par mai degraba desprinse din imaginatie. Asa este si casa pe care ne-am propus sa v-o arat astazi.

Un colţ al bucătăriei e ocupat de o scară de lemn care duce spre mansardă.

Aici, descoperim două dormitoare utilate complet şi o sufragerie. În plus, există şi un balcon perfect pentru a lua o gură de aer proaspăt dimineaţă.

Iată câteva imagini publicate de compania care ridică astfel de căsuţe, în Statele Unite.

Gate Lodge este o casa mica din lemn rotund cu etaj , veranda acoperita si balcon, mesterita cu cea mai mare atentie pentru detaliu.

Un colţ al bucătăriei e ocupat de o scară de lemn care duce spre mansardă.

Ca si impartire a proiectului avem la parter un spatiu deschis cu bucatarie, dining si un mic living si o baie. De aici pe o scara de lemn masiv se poate urca la etaj unde vom inatlni doua dormitoare micute insa foarte cochete.

Constructia este una handmade printr-o metoda traditionala care foloseste busteni semicirculari de cea mai buna calitate si podele din cherestea.

Lemnul rotund are o frumusete unica si personalitate proprie astfel incat casele construite cu ajutorul acestuia sunt unice avand propria frumusete si stil.

Loading...