Alexandru Cumpănașu a cheltuit o avere în campania electorală. “Erau toate economiile familiei”! Plângeri pe numele lui Alexandru Cumpănașu la Parchetul General

0

Alexandru Cumpănașu a investit enorm în campania electorală care i-a adus, în final, numai 1,2% din voturile românilor. Unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat că și-a dat toate economiile familiei.

Loading...

Pentru Alexandru Cumpănașu, visul de a deveni Președintele României l-a costat – ad literam. Pentru campania electorală, care a implicat broșuri, deplasări, investigații și alte instrumente aferente, candidatul a dat sute de mii de euro.

Alexandru Cumpănașu și-a dat aproape toți banii

Într-un live pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a explicat că a folosit banii proprii pentru campanie și că și-a pus la bătaie economiile familiei.

Informațiile oferite tocmai de Alexandru Cumpănașu arată că a folosit nu mai puțin de 300.000 de euro pentru campania electorală. Cei care l-au votat pare că nu și-au pus prea multe întrebări despre acesta, dar majoritatea românilor se întreabă totuși cum a făcut rost de averea pe care a dat-o pe campania care ar fi trebuit să-i aducă succesul. Explicațiile acestuia au fost că toți banii au reprezentat toate economiile familiei.

„Eu nu am cum să ies decât ca un învingător din această bătălie cât timp candidatul pe care dumneavoastră l-ați avut a fost candidatul dumneavoastră. N-a fost candidatul unui partid. Am intrat în bătălia aceasta cu niște bani puși deoparte, sunt banii mei. Sunt 300.000 euro și în seara asta pot să vă spun lucrul acesta. Am investit 300.000 euro în campania aceasta.

Nu am primit un leu, decât ce am strâns de la o parte dintre dumneavoastră care ați trimis acele contribuții, fiecare cât a putut – 50, 100 de euro – s-au strâns undeva în jur de 15.000 euro în total.

Nu pot să zic că sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat. N-am cum să neg faptul că mă așteptam ca poporul român să fie mai pregătit pentru ceva care să aibă o cauză în spate. Nu am nimic să îmi reproșez, voi continua bătălia pentru Alexandra, voi continua să aflu adevărul în cazul nepoatei mele.

Alexandru Cumpănașu
 

Plângeri pe numele lui Alexandru Cumpănașu la Parchetul General

Alexandru Cumpănașu are acum două plângeri penale pe numele lui la Parchetul General. Din păcate pentru el, Alexandru Cumpănașu a reușit să păcălească prea puțini oameni care să-i acorde numărul de voturi necesare pentru a putea intra în turul doi la alegerilor prezidențiale. A fost demonstrat pentru a doua oară că Alexandru Cumpănașu a mințit de la început poporul cu televizorul, din nefericire, strategia sa a avut cam multe petice. După ce a devenit cunoscut în toată țara drept unchiul Alexandrei Măceșanu, deși erau rude mult mai îndepărtate, s-a folosit de drama familiei Luizei Melencu pentru a crește simpatia în rândul românilor.

Viorel Cataramă l-a acuzat vehement că s-a folosit de drama familiei pentru a putea înduioșa inimile românilor, unii mai creduli decât alții, astfel pentru a putea fi votat în masă, după cum spera acesta. Din păcate, minciuna a avut picioare foarte scurte, s-a aflat originea filmulețului, data la care a fost făcut și dat mai departe, dar și în ce scopuri a fost folosit. Lacrimile vărsate de acesta, mai ales în timpul live-urilor din mediul online, nu au fost crezut de prea mulți, iar afirmațiile sale și alte griji declarate sus și tare nici atât.

Cine a depus plângere?

Omul de afaceri Remus Rădoi a depus azi plângere pe numele fostului candidat la alegerile prezidențiale pentru că a postat un videoclip în care anunța că a găsit-o pe Luiza Melencu în Italia, dar și pentru posibile fraude cu fonduri europene.

„Am venit pentru a depune o plângere cu privire la fapte ce ar fi putut fi săvârșite de acest domn care s-a folosit de drama familiei Melencu pentru a câștiga capital electoral. Și cu privire la fapte de fraude cu fonduri europene pentru broșura de 15 pagini pe care a editat-o și din care s-au încasat peste 8 miliarde de lei”
Remus Rădoi

 

 

 

Citește ultimele articole în timp real direct pe dispozitivul tău. Abonează-te acum!

Loading...