Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat! Primele declarații

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat după ce au divorțat pentru a cincea oară și au trecut pragul tribunalului de peste 80 de ori.

Cuplul contrroversat s-a împăcat după o perioadă lungă în care nu și-au vorbit, iar băieții lor nu voiau să stea cu tatăl lor.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat! Cum au ajuns să trăiască din nou sub același acoperiș

Motivul împăcării pare să fie o problemă de sănătate de-a Adrianei Bahmuțeanu, care a împins-o să apeleze la ajutorul fostului ei soț. Mai exact, vedeta a suferit o intervenție chirurgicală și a avut nevoie de o îngrijire medicală la domiciuliu ceva mai avansată.

„Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța.

Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă. Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor, însă ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea.

Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile, stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez.

Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a declarat pentru Click! Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a spus că divorțul i-a afectat foarte mult pe cei doi băieți și au avut nevoie de consiliere psihologică. În plus, ea a insistat ca băieții să petreacă mai mult timp cu tatăl lor.

„Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfel de discuții și vorbe îi afectează.

Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Loading...