Ce se întâmplă în viața lui Carmen de la Sălciua și a lui Culiță Sterp, la scurt timp de la împăcare. Artista a făcut marele anunț!

1

Au trecut prin vânt și ploi, dar acum a răsărit soarele și pe strada lor! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt cei mai fericiți și, pesemne că totul merge ca pe roate în relația lor, cei doi au făcut marele anunț.

Loading...

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt cum nu se poate mai fericiți! Cei doi au o relație extrem de frumoasă și se pare că se înțeleg mai bine ca niciodată.

Au dat uitării trecutul și sunt cei mai bucuroși ca acum duc o viață lipsită de griji și sunt tot timpul unul lângă celălalt. Și, pentru că toate le merg bine, artista a dat marea veste pe contul ei de Instagram!

Carmen de la Sălciua a făcut marele anunț!

Stați, așa, nu vă alarmați. Încă nu au ajuns la altar și Carmen nu este, încă, însărcinată. Așa că ce mai rămâne?

Evenimentele, desigur! La scurt timp după împăcare, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor merge pentru prima dată împreună, la un eveniment, acolo unde cu siguranță vor bucura oamenii cu muzica lor, așa cum au făcut întotdeauna.

Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, acolo unde le-a și oferit fanilor ei detalii cu privire la locația unde vor cânta ea și Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat

După mai bine de 1 an și jumătate de când s-au despărțit, cei doi artiști au demonstrat că iubirea este mai presus de orice. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au putut să stea prea mult departe unul de altul și și-au pus ordine în viață, alegând să formeze din nou un cuplu. sursa:spynews

Loading...