Gina Pistol le-a arătat fanilor ce cadou deosebit a primit de la Smiley

Gina Pistol este plecată în aventura Asia Express, însă ține legătura cu fanii săi și recent le-a arătat ce cadou frumos a primit de la iubitul ei Smiley. Vedeta îl poartă peste tot și este foarte încântată.

Gina Pistol le-a arătat fanilor ce cadou deosebit a primit de la Smiley

Gina Pistol este plecată în Asia, unde filmează pentru Asia Express, însă nu uită de fanii ei. Vedeta a postat un filmuleț pe contul ei de Instagram în care le-a povestit fanilor despre aventura ei, despre felul în care arată după o zi plină de filmare, dar șid espre un cadou deosebit pe care l-a primit de la Smiley, iubitul ei.

Gina a primit un lănțișor cu un zâmbet, de care acum este foarte atașată și pe care îl poartă constant cu ea, oriunde merge. „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a povestit Gina fanilor ei.

De curând vedeta de la Asia Express a acordat un interviu pentru Elle, în care a vorbit sincer și deschis despre relația sa și a dat câteva detalii incitant. Ea a menționat și de ce și dorește să își țină relația la distanță de ochii lumii.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei”, a spus vedeta tv în cadrul interviului.”De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. 

Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». 

Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta.

Loading...