O mamă din Topoloveni şi-a băgat bebeluşul născut viu într-o pungă, apoi l-a abandonat. Copilaşul a fost găsit, dar…

Detalii  în cazul bebeluşului găsit fara viata, sâmbătă dimineaţă, în curtea unei firme din Topoloveni. În urma necropsiei, medicii au stabilit că băieţelul abandonat de propria mamă fusese născut viu.

Se pare că tânăra în vârstă de 35 de ani a născut în seara zilei de vineri, 8 noiembrie, într-o anexă a firmei unde era angajată.

Femeia, care mai are acasă trei fetiţe, nu a spus nimănui că este însărcinată. Le-a spus, în schimb, colegilor, că are probleme de sănătate, un chist mare în zona abdominală.

Când i-a venit sorocul, tânăra se afla la serviciu. A mers într-o anexă a firmei unde lucra şi a dat naştere uni băieţel.

Bebeluşul aruncat de mamă în Topoloveni era în viaţă când s-a născut

Imediat după naştere, femeia a mers înapoi la colegi, însă a început să sângereze. Oamenii au chemat ambulanţa şi a fost dusă la spital, unde medicii şi-au dat seama că tânăra abia născuse.

Au anunţat poliţia şi aşa a fost găsit copilul.

Din nefericire, micuţul a fost descoperit fara suflare.

„În cursul zilei de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți a fost identificat un nou născut, decedat.

Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie a.c., după care ar fi abandonat nou-născutul”, informa, sâmbătă, IPJ Argeș.

Femeia se află în continuare la spital, însă, nu s-au luat încă măsuri împotriva ei. Poliţia a cerut efectuarea expertizei psihiatrice, după care pot cere sau nu reţinerea mamei.

 

Loading...