Teo Trandafir decizii drastice după ce hoții i-au spart casa

Teo Trandafir a fost prădată de hoți acum o lună și de atunci n-a stat cu mâinile în piept. Și-a instalat servicii de pază și securitate, după ce casa i-a fost spartă. Același lucru l-au făcut și vecinii ei, care se feresc acum de rău făcătorii care i-au lăsat fară bunuri.

Și-a cumpărat casa anul trecut, dar se muta de abia de sărbători

Teo Trandafir și fiica sa de 15 ani Maia stau în chirie de mai bine de 1 an, vedeta a ales acest lucru până când a reușit să-și renoveze locuința și ca orice român a făcut-o în pași mici.

Speră să se mute în casa nouă și securizată de Crăciun.

“Mi-am pus niște alarme de nu poți să șoptești în zonă. Și eu, și vecinii. Toată lumea s-a blindat după ce am pățit ce am pățit.Acum sunt mici probleme cu parchetul, trebuie să vină parchetarul, întotdeauna se mai ivește câte ceva. 

Când să zicem hop, se mai ivește câte o chestie. Doamne, dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai face-o!A trecut mult timp de când am achiziționat casa. Și s-au întâmplat multe lucruri. Nu am putut să achit o canapea, după aceea, modelul respectiv nu s-a mai fabricat. După ce am achitat-o a trebuit să stau să aștept…

Adică niște întâmplări pe care, dacă le povestești, jur că sunt din sfera absurdului. Nu ai cum așa ceva! Numai mie mi se poate întâmpla!”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu .

Maia va avea o cameră așa cum și-a dorit în noua casă, conform postarilor făcute de Teo pe Instagram.

“Cred că Maia are mai puțin spațiu, dar e mult mai util și mult mai bine așezat. E mult mai bine gândită casa decât unde am stat noi. Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd.

Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat. Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta.Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi. Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat”, a spus Teo Trandafir.

 

Loading...