Gabriela Cristea a recunoscut ce salariu încasa lunar la Kanal D România: Da, e adevărat

Mădălin Ionescu a reușit să afle ceea ce unii speculau doar din legende, și-anume cât de mare era salariul Gabrielei Cristea la Kanal D, după ce s-a vehiculat că ar fi primit 11.000 de euro pe lună.

Răspunsul vă va șoca! Prezentoarea a recunoscut că salariul ei era cu mult mai mare decât știa toată lumea!

În emisiunea pe care o realizează online, ”Mădălin Ionescu Show”, prezentatorul a avut-o ca invitată pe fosta lui colegă de televiune, Gabriele Cristea, pe care a descusut-o de secrete.

Cel mai mare dintre el fiind acela în care a ținut să afle cu cât era plătită de Kanal D când prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

Gabriela a fost unul dintre privilegiații laturii financiare oferite de televiziune. A câștigat foarte mulți bani, nu a fost ocolită nici de tabloide, știm foarte bine, cu tot felul de povești, au rămas poate și răni, oricum cu foarte multă experiență și are multe lucruri de povestit”, i-a făcut prezentarea Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu – Este adevărat că ai fost plătită cu 20.000 de euro pe lună la Kanal D mult timp?”

Gabriela Cristea – Dar știe lumea, a răspuns Gabriela. Da, este adevărat. Deja nu mai am de ce să mă ascund, pentru că nu am făcut eu public asta..

M.I – Aici ce salariu ai?, a întrebat-o Mădălin. ”Asta nu pot să-și spun acum”, a răspun râzând Gabriela Cristea.

M. I – Și dacă faci calculul..20.000 de euro pe lună, atâția ani… ai avut un milion de euro în mână?

G.C – Probabil că am câștigat chiar mai bine de un milion, a răspuns ea.

M.I – Și cu cât ai rămas?

G.C – Acum am cât îmi trebuie

M.I – Cum ai ajuns în situația în care s-o iei de la capăt? Câți bani ar fi trebuit să ai puși deoparte?

G.C – Undeva pe la 800.000 de mii de euro minim. Vorbeam la un moment dat cu Silvia Ioniță, fina mea, și ea știa ce salariu am, și-mi zice:

Băi, când iei tu primul salariu, eu în locul tău știi ce aș face? I-aș scoate cash și i-aș pune în pat să mă bălăcesc..

M.I – Și unde sunt acești bani?

G.C – S-au dus ….

M.I – I-ai cheltuit, te-ai spart în figuri?

G.C – Nu i-am investit, sunt banii ăia despre care toată lumea a vorbit … care au dispărut efectiv din conturile mele

M.I – Chestia asta nu și-a ridicat semne de întrebare?

G.C – Nu. Pentru că eu consider că atunci când pornești la drum cu cineva … totul se împarte.

Gabriela Cristea a mărturisit că a reușit să slăbească 14 kilograme după ce a născut și că este foarte atentă la tot ceea ce mănâncă.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kilograme, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga.

Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Eu am mai fost la nutritionist, adică nu aş fi la prima abatere.

tiu exact cum gândesc nutriţioniştii şi cam ce-ţi dau. Ideea este că prefer să îmi măsor singură kilocaloriile şi prefer să mănânc în fiecare zi, ce îmi place. Îmi cunosc cel mai bine propriul corp.

După ce am făcut 45 de ani, am hotărât că trebuie să mă întorc la o formă. Căci, gata, am fost trei ani gravidă, mi-a ajuns şi acum mă gândesc să mă întorc la o forma fizică bună.

Mai ales că am problemele cu spatele, foarte mari, din cauza greutăţii, mai ales după ce am născut a doua oară. Cumva din cauza asta, dar şi din cauza aspectului fizic pentru că nu mă simt confortabil să mă uit în oglindă.

Soţul meu merită tot ce este mai bun. Adică merită să mă aibă lângă el într-o formă fizică foarte bună”, a explicat vedeta.

Loading...