Ioana Ginghină a ținut să se afle de la ea: „Am spus un mare DA”. S-a întâmplat la 3 luni de la divorțul de Alex Papadopol

1

În ultima vreme, Ioana Ginghină a făcut multe schimbări în viața ei. Odată cu divorțul de Alexandru Papadopol, cu care are o fată, actrița a început o nouă viață, a slăbit foarte mult și încearcă să aibă grijă și de ea.

Loading...

Ioana a fost provocată la o transformare radicală, iar ea a acceptat cu zâmbetul pe buze. Ce a ieșit a lăsat-o fără cuvinte, iar fanii i-au făcut multe complimente.

Imi plac provocarile, pentru ca provocare inseamna oportunitate, asa ca am spus un mare DA, atunci cand am fost invitata la transformari radicale! M-am lasat pe mana artistilor si cam asta a iesit, a scris Ioana Ginghină pe una dintre rețelele de socializare.

Ioana Ginghină a slăbit 10 kg după divorț

Ioana Ginghină a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că există viață și după divorț! Vedeta a început să facă sport, să meargă la saloane de înfrumuseţare și la sala de fitness, să mănânce sănătos şi să aibă mai multă grijă de ea. Astfel a reușit să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme.

“Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă. Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar.

Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică. Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea. Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit„, a povestit Ioana Ginghină potrivit okmagazine.ro.

Ioana Ginghină a trăit în ultimii ani în vila de la Dragomirești, județul Ilfov, pe care a construit-o împreună cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol, și unde a crescut și fiica lor, Ruxi. Vedeta a mărturisit că vrea să se mute de acolo, deoarece ajunge foarte greu în centrul Bucureștiului, acolo unde învață fata.

Nu se ştie când voi reuşi să mă mut în centrul Capitalei. Este un gând pe care sper să îl pun în practică anul viitor. Stau de opt ani în această casă din Dragomireşti (judeţul Ilfov, la aproximativ 20 km de centrul Bucureştiului – n.r.). S-a tot construit foarte mult peste tot în această zonă, iar traficul s-a îngreunat şi la orice oră este la fel de dificil să te deplasezi. În fiecare zi mă trezesc la ora 5.45, iar fiica mea la 6.10. Ieşim pe uşă la 6.30 şi tot întârziem de multe ori la şcoală din cauza traficului. Ea învaţă la Colegiul German «Goethe», aproape de Piaţa Romană.

Efectiv, nu mai rezist, este un chin. Şi acum este mai complicat pentru că Ruxandra a intrat în clasa a V-a şi dacă înainte învăţătoarea era cea care înţelegea situaţia, acum are profesori şi ar însemna să întârzie aproape în fiecare zi la prima oră, la altă materie. Am şi un apartament doar al meu în Bucureşti, dar iarna asta stăm aici (în vilă – n.r.), nu ne mutăm. Ca să facem acest pas, ar trebui mai întâi să o conving pe fiica mea să renunţe la casă. Pentru că ea aici a crescut. Pe de altă parte, Ruxi e deja mare şi vrea şi ea să ajungă mai repede în oraş”, a mai spus Ioana Ginghină.

 

 

Loading...