Principele Nicolae și-a recunoscut fetița din afara casatoriei: ”Acest copil a venit pe lume in urma…” (imagini rare cu fiica „secretă”)

Principele Nicolae și-a recunoscut fetița din afara căsătoriei. Nepotul dezmoștenit al Regelui Mihai I a anunțat rezultatele testului de paternitate.

În 2015, Principele începuse o relație fără obligații cu Nicoleta Cîrjan, o brașoveancă stabilită la București pe care o cunoscuse în timpul turului intitulat „Caravana cărților pe bicicletă” – menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate.

Relația dintre cei doi a început profesional, apoi au început să petreacă mai mult timp împreună. Principele Nicolae i-ar fi spus însă Nicoletei că nu își dorește o relație serioasă.

Idila dintre cei doi a durat aproximativ trei luni, chiar dacă nu se vedeau foarte des. În iulie, în schimb, Nicoleta Cîrjan a aflat că este însărcinată și a hotărât să păstreze copilul. Iar acum, la trei ani de la nașterea lui Iris Anna, Principele Nicolae a făcut testul de paternitate și a anunțat rezultatele.

”În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Principele Nicolae pe contul său de Facebook.

Nicoleta Cîrjan susținea că nu a refuzat testul ADN

În anul 2016, legat de posibilul copil, principele Nicolae spunea: „Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunţat prin corespondenţă scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declaraţiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, singura instituţie abilitată să efectueze în mod ştiinţific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, la instanţa competentă”.

Nicoleta Cîrjan a transmis, la rândul ei, că nu a refuzat testul ADN, precizând că a cerut să îl facă în două locuri diferite. Declaraţia venea după ce Nicolae Medforth-Mills afirmase că situaţia a rămas neclară deoarece femeia nu s-a prezentat la efectuarea testului.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui, de ce refuză să facă două teste?”, a scris tânăra, pe contul ei de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Principele Nicolae s-a căsătorit cu Alina Binder în septembrie

Nepotul Regelui Mihai I și Alina-Maria Binder s-au cununat la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, pe 29 septembrie 2018. Ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Ilie a fost grandioasă, iar oamenii veniţi la faţa locului au putut vedea şi asculta slujba pe un ecran imens amplasat în curtea bisericii.

Toată lumea a fost cu ochii pe ținutele celor doi miri regali. Alina Binder a optat pentru o rochie albă, simplă cu un voal lung. Fostul Principe Nicolae a ales un costum simplu, de culoare gri, elegant şi rafinat.

Loading...