Andreea Esca este însărcinată la 47 de ani

Imaginea-simbol a postului Pro TV, Andreea Esca nu putea să lipsească de la un eveniment monden așteptat, cu mare interes, în showbizul autohton.

Joi seară s-a desfășurat Gala Unica 2019, iar printre vedetele care au participat a ”strălucit” și Andreea.

Andreea Esca a ”furat” privirile celor prezenți prin rochia de culoarea roșie, iar ochii curioșilor s-au fizat și asupra taliei. Unii dintre ei au lansat și o presupunere, anume aceea că vedeta Pro TV a preferat o rochie mai largă pentru a masca… un început de burtică. 

”Nu iese fum fără foc”, se spune, de foarte multe ori, însă Andreea Esca – 47 de ani – nu a dat, încă, nicio declarație referitoare la o eventuală sarcină.

Fanii ei ar fi bucuroși să afle cât mai multe amănunte, numai că, deocamdată, misterul persită.

Andreea Esca: ”Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat”
Prezentatoarea știrilor PRO TV nu a apelat la nicio intervenție estetică, cu toate că în trecut s-a confruntat cu câteva kilograme în plus. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. 

Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta.

Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. 

De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca pentru revista Viva!.

Știrista Andreea Esca știe la ce trucuri vestimentare să apeleze pentru a masca micile imperfecțiuni ale siluetei sale.

“Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez într-un fel sau în altul. Mă rog, nu pot să spun că am avut niște fluctuații care chiar să se observe îngrozitor, dar nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă. Aș minți să spun, nu sunt extrem de preocupată de acest aspect. Mi se pare important, dar nu chiar foarte important”, a declarat Andreea Esca.

Esca a dezvăluit ce face atunci când vrea să slăbească.

”În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criterile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin. Sport am făcut dintotdeauna, fac nonstop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin”, a mai spus Andreea Esca

Loading...