Anamaria Prodan are 11 case, dar și un apartament în hotelul lui Donald Trump

Anamaria Prodan are 11 case, dar și un super apartament în hotelul lui Donald Trump din Las Vegas! Locuința este una de fițe cu un interior pe măsură! Uite cum arată

In America, Prodanca are 11 case, insa cea mai draga ii este, surprinzator, un apartament de doua camere, in cea mai importanta cladire din Nevada!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai bogate femei din showbiz-ul de la noi. Impresara traieste pe picior mare la Otopeni, intr-o vila superba, mai are o locuinta luxoasa in Bucuresti, iar in SUA, a doua ei tara, detine foarte multe case!

Desi in Las Vegas si-a cumparat de doi ani o casa, in cartierul de fite, Sumerlin, ei bine, vedeta este legata sufleteste de un apartament din centrul Las Vegasului, din hotelul actualului presedinte al Americii! Acolo, Ana este proprietara unei locuinte de lux, situata la etajul 44, din 61 de etaje, cu cu o panorama spectaculoasa !

Prodanca si-a cumparat casa in urma cu opt ani, si a dat pe ea nu mai putin de doua milioane de dolari. Apartamentul de la “Trump International” este unul de vis si foarte scump de inchiriat. Drept dovada, atunci cand nu locuieste in el, familia Reghecampf il inchiriaza cu 650 de euro pe noapte.

„Cred ca este cel mai frumos lucru sa stai pe „Strip” in Nevada si sa poţi noaptea sa bei o cupa de sampanie vazand Vegasul de la etajul 44. E foarte ciudat, pentru ca majoritatea prietenilor mei ma intreaba 

„Pai cum acasa, daca tu stai la hotel. Iar eu spun ca toata viaţa mea mi-am dorit sa locuiesc la hotel! Daca n-as fi avut copii, daca n-as fi avut nici o obligaţie, as fi cumparat cel mai frumos penthouse in cel mai frumos hotel din lume. Asta este nebunia vietii mele!”, dezvaluia Anamaria in urma cu cativa ani, atunci cand statea in locuinta de fite.

Loading...