Carmen Tănase şi-a anunţat plecarea din ţară. “Plec de tot. Probabil în America”

Îndrăgita actriță a făcut un anunț care în mod clar îi va lua pe fanii săi prin surprindere.

Carmen Tănase vrea să părăsească țara și a dat de înțeles că își va face cât de curând bagajele și va emigra din România.

Vestea e una total neașteptată și a venit din partea vedetei și în contextul alegerilor prezidențiale.

La doar o zi de când a avut loc al doilea tur al scrutinului, iar românii și-au ales viitorul președinte, celebra actriță a anunțat că vrea să se mute din țara noastră.

A dezvăluit și locul în care își dorește să plece, fiind vorba despre o destinație situată la mii de kilometri depărtare.

Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actriţe de către poporul român şi nu numai, a fost invitată la emisiunea “Antitalent”, prezentată de Dan Bittman.

Pe lângă momentele comice pe care le-a povestit, Carmen Tănase a declarat faptul că şi-ar dori să plece în California şi să se stabilească acolo.

Celebra actriţă a fost directă şi nu a ezitat să spună adevărul despre planurile de viitor, care par a fi unele uluitoare.

De asemenea, călătoriile se numără printre plăcerile actriţei, mai puţin atunci când vine vorba de făcutul bagajelor.

Urmează intrebarea vei pleca de tot? Plec de tot. Probabil în America. Acum în nişte ani, în maximum 5 ani.”, susţine Carmen Tănase.

“Flăcărica”, aşa cum este strigată pe stradă în viaţa de zi cu zi prin intermediul personajului care a consacrat-o, nu numai că îşi doreşte să plece, ci vrea să şi ia după ea şi toate animalele pe care le are în prezent, fiind convinsă de faptul că în străinătate va fi mult mai bine.

“Da, iau şi animalele cu mine. Costă foarte mult, dar le iau cu mine.”

Carmen Tănase a fost căsătorită cu regretatul criticul de film, Victor Parhon, cu 17 ani mai mare decât ea.  Cei doi au împreună  un băiat, pe nume Tudor, în vârstă de 30 de ani, stabilit în Olanda, acolo unde practică meseria de regizor.

A devenit celebră la 42 de ani, a jucat în foarte mult spectacole, a rupt topurile și face roast mai bine ca oricine!”, a admis cântărețul Dan Bittman, despre invitata sa.

Actrița Carmen Tănase a spus tot adevărul despre motivul care a dus la retragerea ei din lumina reflectoarelor!

Invitată în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, artista care i-a dat viață “Flăcăricăi” a explicat de ce a luat decizia de a nu mai juca în filme și nici în piese de teatru în perioada următoare.

Aceasta a precizat că are probleme serioase de sănătate.

Carmen Tănase, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor!

Carmen Tanase spune că mai mulți factori au determinat-o să meargă la medic. Actrița nu a ezitat și a precizat că simptomele care au speriat-o foarte tare au fost dureri de spate, amorțeli în picior și palpitații.

A decis, astfel, să ia o pauză în care să se odihnească, dar și să-și trateze problemele.

“Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale.

Este un cerc vicios programatul la medic.

Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am…

Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tănase care în trecut a precizat că îi displace foarte tare să copieze tipare de comportament și a recunoscut că există un lucru care o enervează cel mai tare la cei din jur.

Loading...