Cat de mult a crescut fiica Andreei Marin! La aproape 12 ani, Violeta este la fel de înaltă și frumoasă ca mama ei

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este acum o adevărată domnișoară.

În urmă cu 12 ani, Andreea Marin a devenit mămică,  pe 15 decembrie, în jurul prânzului, venea pe lume Violeta, o fetiță care a primit nota 10 de la medici.

Acum câteva zile, în Bucuresti a avut loc o gală caritabilă a unei organizații care este sprijinită de Andreea Marin, iar vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apare alături de Violeta, fiica ei.

La aproape 12 ani, Violeta nu este foarte prezentă pe rețelele de socializare, Andreea Marin posteaza foarte rar imagini cu fiica sa.

La gala, vedeta poartă tocuri si pare mai înaltă decât fiica ei, care este încălțată în adidași, însă în fotografiile postate în urmă cu doar câteva zile se poate vedea că Violeta este la fel de frumoasă ca Andreea Marin.

Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică la 12 ani

Cu toate realizările sale, multe la număr, bucuria supremă a Andreei Marin rămâne venirea pe lume a fiicei sale.

La cei 12 ani săi, deși nu a moștenit absolut deloc trăsăturile părinților, Violeta este o frumusețe cu ochi albaștri, moșteniți de la bunici, și zâmbet cald.

‘Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa’, a declarat Andreea Marin recent la ‘Vorbește Lumea’.

 

Loading...