Connect-R şi Misha, din nou împreună. Cântăreaţa a făcut totul public

Misha şi Connect-R au decis să meargă pe drumuri separate, iar în anul 2017 au divorţat. Cu toate acestea, cei doi artişti continuă să dea dovadă de părinţi responsabili pentru fetiţa lor Maya.

Cei dor au rămas amici de dragul rodului iubirii lor, petrecând destul de mult timp împreună, cum au dezvăluit prin intermediul călătoriilor făcute împreună. Recent, frumoasa blondină a fost văzută de fostul ei soţ pe Internet. Vestea a fost dată chiar de ea!

Connect-R şi Misha au petrecut clipe de neuitat alături de fiica lor Maya. Cei trei au fost într-o vacanţă de vis, la Roma. La acea vreme, reţelele de socializare ale cântăreţilor erau pline de fotografii din destinaţia superbă. De curând, aceştia şi-au bucurat din nou fanii, fiind văzuţi împreună.

Spre surprinderea tuturor, Misha și Connect-R au o relație așa cum rar vezi între două persoane care s-au despărțit. Cei doi artiști sunt prieni, merg în continuare împreună cu fetița lor în vacanțe și nu se sfiesc să recunoască faptul că încă țin unul la celălalt. Recent, pe pagina ei, artista a anunțat că ea și fostul ei soț vor lansa o piesă împreună și a publicat o fotografie de la filmările pentru videoclip.

În dreptul acesteia, vedeta a menţionat că este o imagine din cadrul unui videoclip al unei piese pe care o vor lansa împreună.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară. Aceştia au fost de-a dreptul încântaţi şi aşteaptă cu nerăbdare să asculte piese idolilor lor.

“M am gandit mereu cum ar fi sa scoateti o melodie impreuna….Si…iata ca a aparut.Abia astept sa va ascult!Sunteti atat de frumosi impreuna,iar micuta Maya va completeaza!💖💞🎶🎤🎵🤗😘😘😘 / Oameni superbi, amindoi!!..iar micuta, este un ingeras de copil..Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti !!🌹🌹🌹 / Sunteti superbi!!😍😍cat ma bucur cand va vad impreuna!!😍😍😍😍 / Daa! Va vrem impreunaaa ! :)) / V-ati impacattttt??? Sunteti superbi impreuna , felicitari , ma bucur enorm daca v ati impacat”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor care au asaltat fotografia cu mii de like-uri, pe care o puteţi vedea în galerie.

Fanii au crezut că cei doi s-au împăcat, însă Misha a făcut lumină în acest az.

„Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a declarat artista.

În vara acestui an, Connect-R a oferit mai multe detalii despre motivele despărțirii de Misha, în cadrul emisiunii Răi da’ Buni.

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia. Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum, timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie”, a spus Connect-R.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram.

 

Loading...