Notice: Trying to get property 'post_type' of non-object in /home3/e5995e103/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 4103
S-A AFLAT! Care este adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost batută crunt de iubit. Sora vedetei, Ana Crudu, spune tot – Acasă în România

S-A AFLAT! Care este adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost batută crunt de iubit. Sora vedetei, Ana Crudu, spune tot

Daniela Crudu a fost batuta ieri dimineata cu bestialitate de iubitul ei croat.

Toata lumea a fost in soc la aflarea acestei vesti, mai ales ca vedeta a ajuns pe patul de spital cu nasul spart si plina de vanatai. Ana, sora ei, a dat primele declaratii despre tot ce s-a intamplat dar si despre starea surorii sale.

Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevarul despre ce s-a intamplat.

Desi cu o seara inaininte Cruduta a petrecut alaturi de iubitul ei intr-un restaurant de fite, simtindu-se excelent, se pare ca spre dimineata lucrurile tot au degenerat.

Sora ei a povestit cum a decurs totul, de la ce a pornit scandalul cu iubitul croat, dar si cum se simte vedeta acum.

„M-a sunat varul meu ca era la spital cu ea pe la 9:30 dimineata. Mi-a spus ca e la spital, ca a batut-o iubitul ei. Imediat am vorbit cu el, mi-a zis ca o sa ajunga acasa, ca a venit si politia.

A dat declaratii si ordin de restrictie. Si-a luat lucrurile si ce mai avea acolo si asta este tot. Ea a sunat la politie”, a declarat sora Danielei Crudu.

Intrebata unde a fost batuta Daniela Crudu si de la ce a pornit scandalul, sora vedetei a raspuns: „In masina s-a intamplat, aproape de casa.

Ea spune ca nu stie de ce, dar probabil, si eu asa sunt sigura, ca el nu e obisnuit cu atentia asta si asa, din cauza geloziei pentru ca toata lumea voia sa faca poze cu ea la club si probabil nu i-a placut treaba asta si nu a inteles. Si, probabil, bautura. Daniela mi-a spus ca absolut de la nimic. Nu stie, erau la semafor si deodata”.

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevarat ca este vanata, este umflata la fata, ca nasul i-a fost afectat si o mai supara, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adica, la corp, este ceva mai bine acum.

Zilele viitoare vom merge la medicii ei, sa vedem ce se va face, probabil va fi si operata de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie sa vorbeasca medicii, nu ma pricep eu”, a mai declarat Ana.

Mai mult decat atat, se pare ca totul a pornit de la motive foarte greu de explicat. ”Nici noi nu intelegem de ce a batut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o cearta aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu bautura, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut.

Are ordin de restrictie acum, sa speram ca lucrurile se vor alseza. Daniela este, acum, mai bine si la nivel psihic, dar tot este socata de ceea ce s-a petrecut”, a mai spus sora vedetei.

Cruduta a sesizat politia, duminica, la ora 5:30. Vedeta a refuzat pana acum si depuna plangere impotriva agresorului.

Politia confirma ca iubitul a batut-o pe Daniela Crudu

„La data de 09 februarie a.c., in jurul orei 5:30, Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul ca este agresata fizic de iubitul ei.

Politistii sositi la fata locului, au luat legatura cu persoana vatamata care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment”, informeaza Politia Capitalei.

Loading...