Replica Simonei Gherghe pentru fanii şocaţi că fiica ei încă are scutec şi suzetă la aproape 3 ani

Simona Gherghe s-a convins pe pielea ei că niciodată nu vei fi o mamă suficient de bună pentru femeile dintr-un grup dedicat mamelor şi întotdeauna cineva va avea ceva de criticat la felul în care îţi creşti copilul. 

Cea mai recentă nemulţumire a celor care o urmăresc pe Simona în online este legată de faptul că fetiţa ei încă mai are scutec şi suzetă la doi ani şi şase luni.

„Ana are doi ani și șase luni și, da, are suzetă și da, are scutec! Nu am de gând să forțez absolut nimic, ritmul ei natural’, le-a răspuns Simona Gherghe celor care i-au reproşat că nu ia măsuri.

„Nu, oameni buni, nu este nicio rușine să vezi un copil, chiar și de trei ani – trei ani și ceva – purtând scutec sau suzetă’, a mai explicat Simona Gherghe.

Simona a explicat că fiica ei, Ana Georgia este foarte atașată de suzetă și nu vrea să o chinuie sub nici o formă. În plus, vedeta TV a asigurat pe toată lumea că are încredere în fiica ei, pe care o definește ca un copil care mereu și-a luat singur deciziile.

Mamă cu experiență deja, cu doi copii frumoși, Simona Gherghe e foarte atentă la familia ei, la educația micuților, dar și la felul în care îi hrănește. Iată că acum a început diversificarea micuțului Vlad. Băiețelul nu va mai mânca numai lapte, ci acum va consuma și fructe, legume, după cum a sfătuit-o pediatrul pe vedetă.

Mamele care o urmăresc pe Simona Gherghe în mediul online au și criticat-o.

„Vreau să vorbesc despre ceva ce mi s-a întâmplat ieri. Am postat o fotografie cu Vlad și cu Ana mâncând în același timp. Vlad a început diversificarea de două zile și am postat felul lui de mâncare. Îi pasasem un morcov, un cartof dulce, cam cum se face la început.

M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic. Sunt produsele acelea speciale. Știți de ce se folosesc. Pentru că cei mici mai aruncă bolul, să nu se spargă. N-are nicio importanță. M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă … I-am explicat, dar sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac.

„Mai tare m-a supărat al doilea comentariu, tot din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine că în prima zi de diversificare copilul gustă, ia două trei lingurițe, dacă le ia, nici vorbă de mâncat.

Să simtă o altă textură și un alt gust. I-am explicat lucrul acesta, nu a contat.’

Simona Gherghe a clarificat totul și a spus că a discutat despre aceste etape ale băiețelului cu un medic specializat.

„Știți, era genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care dețin controlul absolut și adevărul suprem’, a încheiat Simona.

În luna mai a anului 2017, Simona Gherghe a născut o fetiță, Ana Georgiana. Pe data de 29 noiembrie 2018, Simona a confirmat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar, pe 9 mai 2019, prezentatoarea a dat naștere unui fiu, Vlad Ioan.

 

 

 

 

Loading...