Cătălin Botezatu vorbește pentru prima dată despre lupta cu cancerul. ”Trebuie să fac orice să înving boala!”

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit pentru prima dată despre lupta cu cancerul. Creatorul de modă a spus că trebuie să facă orice pentru a învinge boala.

Cătălin Botezatu vorbește pentru prima dată despre lupta cu cancer

Cătălin Botezatu a trecut prin patru operații în numai două luni, din cauza unei afecțiuni care i-a pus viața în pericol. Medicii turci i-au extirpat o jumătate de colon și i-au făcut o chimioterapie hipertermică, procedură prin care se îndepărtează orice risc de extindere a infecției în organism.

În prezent, creatorul de modă este în perioada de refacere, care se dovedește a fi dificilă, dat fiind că are și cinci stenturi la inimă.

Ulterior, nedorind să își îngrijoreze fanii sau familia, celebrul designerul a mărturisit că medicii s-au temut pentru viața sa. Botezatu a pierdut doi litri de sânge și a fost la un pas de moarte. „Am pierdut extrem de repede doi litri de sânge. Medicii au crezut că voi muri din cauza hemoragiei. Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp de la drene”, a povestit creatorul de modă.

”Eu nu am privit boala ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele”

„Mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer. Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat.

Eu doar am întrebat: „Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, a spus Botezatu.

”Cicatricele s-au vindecat, dar înauntru am dureri[…] Timp de 2 luni auzeam cu ticău aparatele, cum picurau în venele mele toate acele substanțe. Noaptea se lăsa o liniște de mormânt în care din oră în oră venea căte o asistentă să îmi schimbe perfuzile. Sunt OK, dar mă sperie durerile.

Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”

Monica Hill iubește din nou! Pentru cine l-a lăsat pe Cătălin Botezatu?

Fosta iubită tinerică a lui Cătălin Botezatu este în floarea vârstei și încearcă din ce în ce mai multe lucruri atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. După diverse tentative de relații, una din ele cu celebrul designer, s-a oprit la cineva aparte. Cu cine se iubește acum modelul din Cluj?

Bruneta, care surprinde pe zi ce trece cu pictorialele sale, a fost de curând gazda unei petreceri de pomină. Ziua sa de naștere nu putea să tracă oricum, așa că tânăra și-a organizat ceva deosebit. Monica și-a chemat toți prietenii buni și s-a distrat pe cinste.

Desigur, totul pe banii iubitului. Noua cucerire a tinerei este un investitor străin. Milionarul i-a achitat o notă de plată colosată.

Iubitul modelului este cunoscut în lumea bună a Capitalei și nu numai drept unul dintre cei mai mari cheltuitori din viața de noapte. Istoricul amoros al tinerei arată clar că opulența este la ea acasă, iar că cel care îi stă acum sau îi va sta alături anii ce urmează trebuie să aibă buzunarele mereu pline.

„Încerc să vorbesc cât de des cu el”

„Da, am mai vorbit cu Cătălin. Bine, eu cred că el ştie cu ce se mănâncă chestia asta, în general, dar cred că asta îl şochează şi pe el. Încerc să vorbesc cât de des cu el şi cu toată lumea, dar, de obicei, când prind puţin internet postez câte o poză sau poate două ca să vadă lumea că mai supravieţuiesc. Sincer, chiar nu vreau să discut despre asta, nu vreau să-mi discut viaţa personală. Nu vreau să asociez viaţa profesională cu viaţa personală. Cătălin este un bărbat liber, eu sunt o femeie liberă, fiecare face ce vrea şi cam atât am de spus”
Monica Hill

Loading...