O fetita de 10 ani din Braila a fost RAPITA de pe strada de doi barbati. Unul are 20 de ani, iar cel de-al doilea are 30. Fata a strigat dupa ajutor. Trecatorii s-au prefacut ca nu vad si nu aud nimic.

Fata a fost răpită de doi indivizi de 20, respectiv 30 de ani, duminică seară, dintr-o zonă circulată din oraş.

Caz înfiorător la Brăila. O fetiţă de 10 ani a fost adusă în stare gravă la spital, după ce fusese luată cu forţa de pe stradă de doi bărbaţi – unul de 20 şi altul de 30 de ani.

Copila a fost târâtă pe un câmp şi violată, apoi sechestrată într-o locuinţă şi abuzată din nou. Ore în şir a fost maltratată fetiţa care a fost apoi abandonată în faţa magazinului de unde fusese răpită. Indivizii sunt acum după gratii.

Fata a strigat dupa ajutor. Trecatorii s-au prefacut ca nu vad si nu aud nimic.

Copila povesteşte că era împreună cu sora ei de 16 ani şi cu fratele de 13 ani, lângă un magazin din Brăila. La un moment dat, fetiţa a rămas singură şi a fost ademenită de cei doi bărbaţi – unul de 20 de ani, celălalt de 30 de ani.

Indivizii sunt acuzaţi că au sechestrat-o pe copilă, au târât-o pe un câmp la ieşire din Brăila, într-o zonă cu mai multe case părăsite şi au violat-o. Apoi au luat-o în locuinţa unuia dintre ei şi au batjocorit-o din nou.

Într-un final au abandonat-o în faţa magazinului de unde au luat-o, iar aici fata a fost găsită de mama ei şi dusă la spital, unde a fost operată.

Medicii au sesizat imediat autortitatile, iar poliţiştii au reuşit să-i identifice şi să-i reţină pe suspecţi.

Procurorii şi poliţiştii au stat de vorbă cu copila, dar pentru a o proteja au apelat şi la un psiholog.

Indivizii sunt acum după gratii şi, dacă se vor dovedi vinovaţi, riscă ani grei de închisoare

 

Loading...