Aşa arată vedeta de 45 de ani fără ruj, rimel, gene false, fond de ten, pudră şi fard corector! Nu o recunoşti:

Gabriela Cristea s-a pozat complet nemachiată! Aşa arată vedeta, naturală, la vârsta de 45 de ani!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România! Frumoasa brunetă are o viaţă transparentă, aceasta împărtăşind momentele speciale din familia ei cu prietenii şi cu fanii numeroşi de pe reţelele de socializare.

Ei bine, chiar dacă are 45 de ani şi nicio intervenţie estetică la nivelul feţei, protagonista noastră nu se sfieşte să posteze fotografii care o înfaţişează complet nemachiată. În urmă cu ceva timp, Tavi Clonda a fotografiat-o pe soţia lui, pe balconul unui hotel…
Gabriela Cristea, complet nemachiată! Fosta prezentatoare tv arată uimitor!

Fosta prezentatoare tv nu avea niciun strop de fard pe faţă şi, după cum puteţi observa, arăta impecabil. Îndrăznim chiar să spunem că mult mai bine decât colege ale ei de breaslă mai tinere.

Gabriela Cristea a mărturisit că a reușit să slăbească 14 kilograme după ce a născut și că este foarte atentă la tot ceea ce mănâncă.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kilograme, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga.

Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Eu am mai fost la nutritionist, adică nu aş fi la prima abatere.

Ştiu exact cum gândesc nutriţioniştii şi cam ce-ţi dau. Ideea este că prefer să îmi măsor singură kilocaloriile şi prefer să mănânc în fiecare zi, ce îmi place. Îmi cunosc cel mai bine propriul corp.

După ce am făcut 45 de ani, am hotărât că trebuie să mă întorc la o formă. Căci, gata, am fost trei ani gravidă, mi-a ajuns şi acum mă gândesc să mă întorc la o forma fizică bună. Mai ales că am problemele cu spatele, foarte mari, din cauza greutăţii, mai ales după ce am născut a doua oară. Cumva din cauza asta, dar şi din cauza aspectului fizic pentru că nu mă simt confortabil să mă uit în oglindă.

Cum a reuşit Gabriela Cristea să scape de celulită? A apelat la o metodă incredibilă!
“Folosesc zaţul de cafea cu care îmi fac masaj sau chiar împachetări. Este extraordinar de bun, iar, în timp, efectele sunt mai mult decât vizibile. Culmea este că eu nici măcar nu beau cafea, dar fac în fiecare dimineaţă special pentru zaţ. Iar bautoarele de cafea sunt cu atât mai nocoroase, întrucât le vine natural să-şi prepare băutura, zilnic. Eu sunt foarte încântată şi chiar nu are rost să dau sume exorbitante pe cine ştie ce proceduri la saloanele de înfrumuseţare”, a povestit Gabi.

Soţul meu merită tot ce este mai bun. Adică merită să mă aibă lângă el într-o formă fizică foarte bună”, a explicat vedeta, conform sursei citate.

 

Loading...