bs-ll-d" dir="ltr">

Transformarea anului! Aşa a apărut Corina Dănilă la un eveniment după ce a slăbit peste 20 de kilograme…

Actrița și realizatoarea tv Corina Dănilă a slăbit enorm și arată foarte bine, deși în ianuarie anul viitor va împlini 48 de ani.

Cu o agendă plină de apariții pe scenă, la teatru, dar și cu o nouă colaborare cu o emisiune de umor de la TVR 2, Corina Dănilă pare că a înflorit, afișând un tonus extraordinar și un fizic pe măsură.

”În ultima perioadă ajunsesem însă la 76 kg şi aveam probleme de sănătate legate de coloană. Specialiştii au avut grijă să schimb multe dintre obiceiurile mele alimentare, dar am urmat şi un program de exerciţii specifice sub îndrumarea lor.

Astfel am ajuns acum la 57 de kg şi mă simt foarte bine”, a povestit Corina Dănilă la un moment dat.

Problemele la coloana vertebrală au făcut-o pe îndrăgita actriță să urmeze un regim alimentar de slăbit. „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc.

Aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme.”

Corina Dănilă a devenit foarte apreciata de români, după ce a avut rolul principal in telenovela „Numai Iubirea”.

Cum a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme?

Corina Dănilă a reușit să topească mai bine de 20 de kilograme cu ajutorul specialiștilor. Aceasta a urmat cu strictețe un regim de slăbire personalizat.

Durerile de spate erau și ele din cauza kilogramelor în plus, iar acest lucru a ambiționat-o și mai tare pe frumoasa vedetă.

Actrița Corina Dănilă a reunoscut că rezultatele au început să apară după ce a renunțat la zahăr, la produsele procesate și la prăjeli. „Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet!

Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă, ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde’, a mai adăugat aceasta.

Ei bine, Corina a renunțat la zahăr, produse procesate și prăjeli, iar acum consumă carne și vegetale. De pe farfuria ei nu lipsesc niciodată proteinele animale și vegetale.

Aceasta mănâncă carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi,
ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi condimente.

Toate acestea gătite la cuptor, fierte sau trase la tigaie. „Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide. Întotdeauna este ceva care forţează organismul şi asta poate avea repercusiuni în timp.

Fac seturile de exerciţii specifice, sub atenta îndrumare a kinetoterapeuţilor. Fizioterapia este minunată cu Ionela Preda, pe care pur şi simplu o iubesc.

Execută pe mine, cu maxim succes, procedurile de shockwave şi radiofrecvenţă” / „Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi.

Corina Dănilă adoră să gătească și recunoaște că există un preparat pe care-l face cu mare drag pentru familia ei: „Soufle de conopidă. Ai mei se ling pe degete, la propriu, de gustos ce e.

Loading...