Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis! Ce i-a transmis președintelui, după ce a aflat că nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite președintelui Klaus Iohannis că familia ei a fost umilită de autorități și că vrea să afle adevărul despre dispariția fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al șefului statului.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: „Am fost umiliți! Vreau să aflăm adevărul!”

„Ăsta a fost un strigăt de disperare, să sperăm că domnul președinte ne ascultă și se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe pe care le așteptăm de 8 luni și sunt fără răspuns. Nu știu dacă ne-ar putea ajuta, dar ca președinte al țării, domnia să cred că ar putea să se implice. (…) 

Eu aș fi vrut personal să vorbesc, suntem persoane simple, aș fi vrut personal să vorbesc cu dânsul. Nu pot să spun că sunt supărată, aș fi vrut personal să vorbim de la om la om cu dansul. În primul rând, vreau să îi spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul, ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a întâmplat cu fiica mea.

Asta a fost o manipulare, asta e părerea mea, a fost o manipulare. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă. Dar ținând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmația că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânșii, probabil, au găsit complicele nepotrivit. (…) 

Eu vă spun să audă toată țară, aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Asta vreau să îi cer și domnului președinte să se meargă pe pistă de trafic de persoane. 

Această anchetă a mers de prima dată prost.

Acesta a fost un strigăt de disperare și că domnia să, domnul președinte, am cerut-o și o cer, să se implice în acest caz, ca președinte al țării. Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, îi mulțumim frumos pe această cale, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz. 

Ăsta e strigătul meu de disperare. Voi lupta până voi afla adevărul și nu mă opresc aici, indiferent de situație nu mă voi opri aici”, a declarat mama Luizei Melencu, după discuția pe care a avut-o cu un consilier al președintelui Klaus Iohannis.

Gheorghe Dincă,  principalul suspect în cazul dispariției celor două tinere din Caracal și-a schimbat din nou declarațiile. Nu este, de altfel, prima dată când se întâmplă acest lucru. Dar ce a spus de această dată bărbatul în vârstă de 66 de ani?

La audierile care au avut loc în ultimele zile, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile, după ce, ieri, avocatul familiei Luizei Melencu, una din cele două fete de care nu s-a mai aflat nimic vreme de șapte luni a spus că bărbatul nu mai vrea să dea nicio declarație.

Gheorghe Dincă rupe tăcerea

Așadar, este oficial! Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile și a spus oamenilor legii că el este autorul crimei. În acest sens, procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei din lovituri cauzatoare de moarte în omor calificat, transmite adevarul.ro.

Mecanicul din Caracal a mărturisit că a mințit în fața anchetatorilor timp de cinci luni, a minţit atunci când a spus că Alexandra Măceşanu a murit accidental, după ce a lovit-o cu pumnul în momentul în care a prins-o vorbind la telefon.

Fata a fost omorâtă intenţionat de Dincă, în bătaie, într-un acces de furie, după ce adolescenta reuşise să pună mâna pe telefon. Criminalul a mărturisit că şi ”prima fată” a avut parte de aceeaşi soartă. Luiza Melencu, potrivit declaraţiilor lui Dincă, a fost ucisă în bătaie, într-o criză de nervi a ucigaşului, fiindcă adolescenta insista să fie lăsată să plece, potrivit aceleiași surse.

Acum că Dincă a recunoscut faptele, procurorii îl pot acuza de omor calificat prin cruzimi, o faptă pe care Codul penal în vigoare o pedepsește cu închisoare pe viață. 

Până acum, din lipsă de probe, încadrarea juridică era pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar pedeapsa prevăzută de lege pentru acest gen de faptă este între 6 şi 12 ani de închisoare, mai notează adevarul.ro

sursa – playtech.ro

Loading...