Mircea Radu revine la TV! Pe ce post îl poți vedea de luna viitoare

Mircea Radu revine la TV, în cadrul emisiunii Down the Road. Aventura, care va fi difuzat de postul de televiziune TVR 1 în perioada Sărbătorilor de iarnă. Va fi primul reality show insiprațional care va aduce în prim plan experiențele unor tineri cu nevoi speciale.

Mircea Radu revine la TV. Va prezenta reality show-ul Down the Road. Aventura

Mircea Radu îi va însoți, timp de opt zile, pe opt tineri cu sindromul Down în aventura vieții lor. Ei vor trece prin mai multe experiențe care le va schimba percepția asupra vieții.

„Cred că Down the road. Aventura va fi un hit. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. 

Plecăm într-o excursie în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona. Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj.

La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a transmis Mircea Radu.

Emisiunea va fi difuzată de postul de televiziune TVR 1 în perioada Sărbătorilor de iarnă. Formatul original al emisiunii Down the Road este produs de VRT Belgia și se bucură de un mare succes în țara de origine, ajungând la cel de-al treilea sezon. De asemenea, reality show-ul mai este difuzat și în Statele Unite ale Americii.

Mircea Radu a mai prezentat la TVR 1 Telejurnalul, În Trecerea Anilor și a fost coprezentator în cadrul emisiunii Femei de 10, Bărbaţi de 10.

Cu emisiunea ”Din dragoste” a cutreierat ţara în lung și-n lat și a reunit sute de cupluri. Cu toate că a vorbit sute de ore despre dragoste, în emisiunea sa, Mircea Radu nu avea parte deloc de ea. Când emisiunea se încheia, mergea acasă, unde îl aștepta o singurătate strașnică. Totul s-a schimbat acum pentru el.

Reputaţie, statut de vedetă – ce dracu-s astea? – nu valorau nimic. Noaptea, ajuns acasă, dădeam drumul la muzică şi mă îngropam în fotoliu. Golit, lipsit de sens dar plin de bani şi de remuşcări beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea’’, povesteşte Mircea Radu pe Facebook.

Cele două minuni din viaţa sa, Clara Elena şi Tudor, au schimbat însă tabloul, i-au dat o altă culoare, o altă trăire. “Şi iată-mă azi… Cu tine pe umeri, într-o sâmbătă dimineaţa, pregătind ouă ochiuri într-o tigaie de fontă, în a doua mea viaţă, la milioane de ani distanţă de prima.

Va trece timpul şi peste copilăria ta. Va veni vremea când şi tu vei pleca de acasă, întâi la studii şi-apoi de tot. Am să te ţin de mână doar când faci primii paşi, apoi degetele noastre se vor lungi, vor aluneca unul peste celălalt şi se vor desprinde. Vei fi doar tu cu tine, abia intrată într-o junglă de priviri, de atingeri, de intenţii.

Nu am să te învăţ cum să te aperi de marile dezamăgiri şi nici reţeta succesului – nu le ştiu. În schimb o să îţi zic, din timp, că nimic nu e după cât ai învăţat, după cum vrei sau după cât te-ai pregătit. Ceea ce se-ntâmplă se va-ntâmpla şi mai nimic din ce e esenţial în viaţă nu va fi după tine. Tu lasă-ţi timpul să curgă şi fii atentă la nuanţe’’, mai spune fostul prezentator TV.

Loading...