Ion Tiriac i-a facut Simonei Halep un cadou de 300.000 de euro. Despre ce este vorba

Ion Ţiriac a participat la un eveniment creat special pentru ca omul de afaceri să îşi poată prezenta ultimele achiziţii pe care le-a adăugat în colecţia personală: două Porsche 911 Speedster.

La eveniment au fost prezente Simona Halep şi Gabriela Szabo. Cele două au fost invitate de afacerist să facă o tura cu unul din cele două modele. În spirit de glumă, Ion Tiriac le-a oferit la alegere una din maşini, potrivit sport.ro

”Acel Speedster care îl vedeţi acolo cred că are vreo 30 de ani, aproape, şi l-am cumpărat în aceeaşi zi cu domnul Porsche. Am hotărât să le cumpărăm amândoi, pe vremea aia făcuseră 200 de bucăţi”, a spus fostul tenismen în cadrul evenimentului”, a declarat fostul tenismen.

Ion Țiriac a adăugat: ”Am o mititică aici (n.r. – Simona Halep) care a şi mers cu ăsta (n.r. – mașina Porsche), dacă vrei dumneata astăzi cu plăcere să îi facem cadou un Porsche tot mic. O mai am şi pe cealaltă campioană olimpică, tot mititică e (n.r. Gabi Szabo), deci rămân fără amândouă mașinile sau doar una o dăm?”.

Omul de afaceri a lăsat-o fără cuvinte pe Simona Halep, în momentul în care i-a transmis, arătând spre cele două mașini: ”Alege-o pe care o vrei și du-o acasă!”. Modelul Porsche 911 Speedster a fost fabricat în doar 1.948 de unități în întreaga lume.

Simona Halep şi Toni Iuruc se vor căsători anul viitor, la malul Mării Negre. Simona Halep nu știe dacă va fi pe plajă în rochia albă de mireasă pentru ceremonia civilă, dar nu este niciun dubiu că va fi o superbă nuntă machidonească. Tatăl tenismenei, Stere Halep, şi-ar fi dat acordul săptămâna trecută.

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa.

Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine”, a mărturisit Simona Halep conform Tennis World Italia.

Simona Halep a dezvăluit că ar vrea să aibă moștenitor după ce își va încheia cariera în tenis.

„Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat Simona Halep.

 

Loading...