Mărturisirile Andreei Berecleanu despre soțul ei. Cum este, de fapt, mariajul ei

1

Andreea Berecleanu, care are doi copii din mariajul cu fostul jurnalist Andrei Zaharescu, a fost prezentă în platoul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Loading...

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 a vorbit despre începuturile sale în presă, despre cum reușește să arate bine și despre familia sa.

„Am 25 de ani de experienţă. Când am intrat în presă aveam 2 sacouri şi trei perechi de jeans şi două cămăşi albe şi asta era tot.

Aveam un inel de argint pe vremea aia şi am ales simplitatea. Nu contează câţi bani ai. Lucrurile mă aleg pe mine. Îmi plac magazinele mai nişate. Nu îmi place să se vadă brandul.

Nu vreau să scrie nimic pe mine. Am cam 4 locuri în România unde merg, în mall-uri nu merg, este foarte aglomerat. Dăruiesc mult rudelor mele, prietenelor.

Fac 8 ani la Observator, am 15 ani la Antenă. Au fost momente când nu am mai putut să respir în platou, am luat o echipă de medici cu mine.

Mi-am luat liber de la serviciu şi am plecat atunci când am văzut că oamenii aveau nevoie de medicamente şi de medici. Am transmis şi din salvare, când oamenii mureau.

Asta face parte din meseria noastră. Sunt ludică în viaţa de zi cu zi. Am simţul umorului, eu nu am relaţii cu oameni lipsiţi de simţul umorului. Şi soţul meu are simţul umorului, altfel nu ne-am fi întâlnit.

Vedeta TV se mândrește cu fiica ei, Eva, iar cele au o relație foarte apropiată. Mai mult, Andreea Berecleanu se poate considera o mămică foarte norocoasă, pentru că tânăra a fost înzestrată cu o frumusețe aparte. Fanii săi au avut parte de o surpriză de zile mari când au văzut în ce mod s-a transformat adolescenta.

Fiica Andreei Berecleanu a împlinit deja frumoasa vârstă a majoratului, iar vedeta de la Antena 1 se consideră norocoasă, atunci când vine vorba de copiii săi. Mai mult, adolescenta a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, fiind foarte frumoasă.

Fotografia cu Eva a ajuns virală pe rețelele sociale, fiind postată chiar de către mama ei celebră. Andreea Berecleanu le-a arătat tuturor cât de mult s-a transformat fiica ei și a lui Andrei Zaharescu.

„A trecut ca o boare. Mi-a lăsat parfumul ei și a plecat înapoi să învețe. Scurta vacanță s-a încheiat. E atât de înaltă, a făcut deja 18 ani, pare deja că știe multe, de multe ori îmi dă ea sfaturi, dar tot mi se pare că e fragilă. 

Așa suntem noi, parinții. Mereu ne punem întrebări și ca să nu îi agasăm, ne dăm și răspunsurile. Așa e? Asta simtiți și voi?”, a spus Andreea Berecleanu.

Prezentatoarea de știri a reușit să surprindă printr-o asemenea postare, iar internauții au apreciat că tânăra i-a moștenit în mod clar frumusețea răpitoare a acesteia.

„Superbă, are cu cine semăna! Așa mamă, așa fiică”, „Câtă delicatețe!” sau „Ce domnișoară frumoasă și senzuală!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de către fanii Andreei Berecleanu. Vedeta de 44 de ani are doi copii, pe Eva și Petru, rezultați din căsnicia cu Andrei Zaharescu.

 

Loading...