Cea mai înaltă clădire din lume, „îmbrăcată” în tricolorul românesc de 1 Decembrie

Ziua Națională a României a fost sărbătorită pretutindeni în lumea asta.

Ziua României a fost marcată printr-un moment impresionant în Dubai. Burj al-Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a fost colorată în culorile drapelului național al României.

Sute de români au privit emoționați, de la baza clădirii, cum uriașul turn „se îmbracă” în roșu, galben și albastru.

Nu doar șefii de state și oficialitățile de prim rang au transmis felicitări României, ci și „branduri” consacrate. Precum Burj Khalifa, care deține titlul de cea mai înaltă clădire din lume!

Colosul din Dubai, un simbol de 828 de metri al arhitecturii moderne,a fost luminat în albastru, galben și roșu, culorile drapelului național al României.

Burj Khalifa este o clădire care simbolizează floarea Hymenocallis.

Realizată în trei secțiuni dispuse în jurul unui nucleu, construcția a avut fiecare secțiune colorată în câte o nuanță specifică drapelului României: albastru, galben și roșu.

Și americanii au salutat România. Cea mai cunoscută piață din lume, Times Square, din New York, a afișat tricolorul românesc pentru trecători, iar președintele Donald Trump l-a felicitat pe omologul său Klaus Iohannis cu ocazia aniversării a 101 ani de la Unirea din 1918.

La mulți ani, România! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume; Dubai, Emiratele Arabe Unite (De la minutul 1:49)

Publicată de Daniela Bradu pe Duminică, 1 decembrie 2019

Loading...