Prima declarație a lui Aurel Ciuculete, dupa ce Cornel Gales S-A STINS. Ce spune fostul lui cumnat

Vestea ca fostul sot al regretatei Ileana Ciuculete s-a stins din viata a intristat pe toata lume.

Dupa moartea artistei, din anul 2017, Cornel Gales a intrerupt toate legaturile cu familia fostei sotii, iar in urma cu un an chiar s-a mutat in Spania pentru a incepe o viata noua.

Aurel Ciuculete, fostul cumnat al lui Cornel Gales, a fost in stare de soc atunci cand a aflat vestea ca barbatul a murit fulgerator, la doar 60 de ani, in urma unui accident de circulatie.

Fratele Ilenei Ciuculete a avut o reactie destul de acida, spunand ca dormi asa cum iti asterni, iar Dumnezeu la indreapta pe toate, facand aluzie la numeroasele scandaluri pe care le-a avut cu Cornel Gales.

”Sunt surprins de vestea pe care mi-o dati! Dar, fiecare cum isi asterne asa doarme. Dumnezeu, el le indreapta pe toate. Nu m-ar incanta disparitia lui, sa nu credeti asta.

Dar, a cazut mult Cornel Gales, iar scara pe care a fost ridicat, s-a daramat. Nu m-a mai interesat viata acestei persoane ingrate. Acest personaj a disparut din anturajul familiei noastre”, a declarat Aurel Ciuculete.

Prima care a confirmat vestea ca Gales s-a stins din viata, in urma unui cumplit accident de circulatie, petrecut in Spania, a fost nasa lui de cununie, Doina Belu. Apoi, Viviana, femeia alaturi de care Cornel Gales si-a petrecut ultimii ani de viata a transmis un mesaj de condoleante, socata de cele aflate.

Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornmel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc sădau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. 

Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație”, a spus Viviana.

Relația dintre Viviana și Cornel Galeș este una extrem de cunoscută, cei doi fiind, în ultimii ani, extrem de apropiați și, la un moment dat, s-a zvonit că s-ar fi și căsătorit, lucru pe care l-au negat.

Cu toate acestea, Viviana l-a introdus pe Cornel Galeș în lumea agențiilor de turism, ea reușind să îl facă pe acesta să își facă un nume în acest domeniu, iar văduvul Ilenei Ciuculete a reușit chiar să ajungă director în agenția Vivianei.

Cornel Galeș se îndrepta spre o familie de români, pentru a sărbători 1 Decembrie. Galeș nu purta centură, impactul a fost extrem de puternic și astfel, s-ar fi produs pe loc decesul.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo.

Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, sunt dezvăluirile care au apărut după decesul lui Galeș.

 

 

Loading...