Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! Ce a făcut EXACT înainte să se stingă

Cornel Gales s-a stins, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. Fostul sot al Ilenei Ciuculete se afla in Spania.

Informatia a fost prima data lansata de nasa de cununie din casatoria lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete.
Ulterior, informatia a fost confirmata si de Viviana, actuala partenera de viata a lui Cornel Gales.

Cu doar cateva ore inainte sa moara, Cornel Gales petrecuse alaturi de un grup de prieteni la un restaurant. Din imaginile postate de unul din prieteni, pe Facebook, reiese ca Gales se afla la o aniversare.

Dupa ce a petrecut alaturi de ei la masa si a baut cateva pahare de vin, Gales a plecat.

Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta! 😢😢😢”, a scris Adrian Stan, unul dintre bunii prieteni ai lui Cornel Galeș, pe contul lui oficial de Facebook.

Postarea prietenului lui Cornel Galeș a strâns o mulțime de reacții, dar și numeroase mesaje. O cunoscută de-ale celor doi amici a notat: “Drum lin către îngeri, Cornel!😪😪😪Zânica te-a iubit prea mult și știu că și tu ai divinizat-o 😪😪😪a venit momentul să vă întâlniți😪😪😪pfffff. Incredibil!”.
Regretata artistă de muzică populară Ileana Ciuculete a murit în urmă cu aproape trei ani.
Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni.
Cu toții mergeau să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că ieri a fost Ziua Națională a României.
„Sunt socat si indurerat de aceasta veste si imi pare foarte rau de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia sa-i intreb daca este adevarat. Ei mi-au spus ca da. 

Cornel se afla in masina cu Sorin, prietenul lui din Valencia si mergeau impreuna sa manance la un restaurant cu specific romanesc care le placea foarte mult si pe care il frecventau ori de cate ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru ca au facut accident. Maine voi afla mai multe detalii de la politie.”, a declarat Silviu Lepadat, in exclusivitate pentru wowbiz.ro.

La un moment dat, un șofer s-a izbit de autoturismul lor, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu purta centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape doi ani.

Loading...