Casa pentru care Vladimir Draghia și-a donat premiul de 100.000 de euro de la Exatlon a fost inaugurata! Iata cum arata

Vladimir Draghia si-a donat premiul de la Exatlon in 2018, in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a castigat primul sezon al competitiei difuzate de Kanal D.

„La sfarsitul experientei Exatlon, mi-am dat seama ca sunt atat de castigat incat nu ar fi cinstit sa pastrez vreun ban de acolo.

Mi-am dat seama ca cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus Draghia, care a dat banii pentru MagicHOME, un proiect gandit de Vlad Voiculescu si Melania Medeleanu.

Cauza unde s-a dus suma se numește MagicHOME, iar casa la care s-a lucrat până acum a fost inaugurată.

“Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania – spitalul Fundeni.

Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile”, a relatat presa acum 6 luni.

„Primul sezon Exatlon s-a încheiat exact acum un an și cred că încă nu realizez pe deplin cum și cât mi-a schimbat concursul ăsta viața. Am avut noroc de coechipieri extraordinari, de adversari redutabili, și îmi dau seama că unul singur dacă lipsea, sau era diferit, toată magia primului sezon ar fi avut de suferit.

Chiar cred că ne putem mândri că împreună, concurenți, echipa de producție și telespectatori, am creat unul dintre cele mai frumoase produse tv din ultimii ani. Vă sunt extrem de recunoscător că ați făcut totul posibil!”
Vladimir Drăghia

Vladimir Draghia si-a donat premiul de la Exatlon. Centrul MagicHOME va deveni complet operational in ianuarie 2020

Intre timp, proiectul a fost finalizat si inaugurat pe 27 noiembrie. MagicHOME va oferi familiilor copiilor diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave locuri de dormit, toate facilitatile necesare unei case (bai, masini de spalat), bucatarie in care sa poata gati ca acasa, locuri de joaca in interior si in curte, dar si servicii de suport non-clinic, precum terapie prin arta si suport psihologic.

Casa se află pe Strada Caisului, nr. 23A, în Dobroiești, județul Ilfov, în proximitatea spitalului Fundeni. Centrul MagicHOME va deveni complet operațional în ianuarie 2020. Imobilul are o suprafață de 750 m2, 11 camere cu 26 de paturi, spații de recreere comune, câte o bucătărie la fiecare etaj și o terasă generoasă.

Campania „Împreună pentru Magic HOME” a reușit să atragă atenția a peste 160.000 de români, care au donat câte 2 euro printr-o campanie de SMS care continuă și astăzi.

 

Loading...