Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, dezvăluiri de ultimă oră despre cum s-a stins finul său

0

Cornel Gales s-a stins intr-un accident rutier produs in Spania. Nu exista foarte multe detalii certe despre cum s-a produs tragedia, insa nasa acestuia, Doina Belu, a dat cateva detalii despre cum s-ar fi intamplat nenorocirea.

Loading...

Nașa acestuia a fost cea care a primit vestea cruntă, însă tragedia nu a fost însă confirmată încă de autorități.

Eu nu stiu daca a murit sau nu Cornel. Il sun incontinuu si are telefonul inchis. Pe mine m-a sunat cineva sa mi spuna ca ar fi murit in Spania, intr-un accident de masina. 

Am zis ca e o gluma. M-am si enervat, I-am zis ca eu sunt un om simplu, nu sunt cu bani, sunt femeie in varsta si sa nu faca glume de astea cu mine. L-am. Sunat pe Cornel, nu reusesc sa dau de el. 

Am vorbit cu el acum 2-3 zile. Am vazut ca nu raspunde si l-am sunat pe un prieten de al lui de suflet, Radu, care… Nici el nu stie nimic. Nu pot sa aflu, nu pot sa fac investigatii, nu cunosc pe nimeni acolo, iar Cornel nu prea mai are pe nimeni din familie. 

Va rog, daca aflati ceva, sunati-ma si pe mine. Eu sper sa nu fie adevarat, sper sa fie o gluma… Desi… Si cand a murit fina.. Ileana, am zis ca e o gluma. Si n-a fost„, a declarat Doina Buni, nasa lui Cornel Gales.

Nasa lui Cornel Gales, detalii despre accident

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo.

Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, sunt dezvăluirile care au apărut după decesul lui Galeș.

Conform Doinei Belu, vaduvul Ilenei Ciuculete ar fi fost cel care se afla la volan, iar accidentul s-ar fi petrecut dupa ce un alt automobil a intrat in masina sa. Femeia mai sustine si ca Gales nu purta centura de siguranta. „Cornel era la volan.

Nu avea centura, cineva a intrat in ei si el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era in masina, era in stare de soc si abia intelegeam ce spune.

Ne-au dat si numar de cadavru, am rugat pe cineva care stie spaniola sa sune acolo. Cadavrul exista, dar nu vor sa ne dea detalii pentru ca nu ii lasa legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu stiu ce sa mai zic…”, a declarat Doina Belu.

Moartea lui Cornel Gales, deplânsă de cei care l-au iubit

Inainte de producerea accidentului, Cornel Gales a fost in compania unor prieteni la un restaurant. Acestia s-au fotografiat si pareau foarte bine dispusi.

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore inainte de nenorocire, am luat masa impreuna !! Odihneste in pace, alaturi de zana ta!”, este mesajul transmis de unul dintre prietenii lui Gales, in compania in care s-a aflat duminica seara, inainte de accident.

„Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus intre îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Imi pare atât de rău ca nu am apucat sa vorbim. Sa ma vedeti cât de mult am crescut si mai ales sa va convingeți ca vorbele voastre au fost adevarate “vei ajunge o cântăreață de succes”, a transmis Maria, fina lui Cornel Gales, pe contul ei de Facebook.

 

 

Citește ultimele articole în timp real direct pe dispozitivul tău. Abonează-te acum!

Loading...