Ultima Oră! Ce scrie presa din Spania despre moartea lui Cornel Galeș. Când și cum a murit, de fapt, soțul regretatei Ileana Ciuculete

4

În urmă cu câteva ore, au apărut noi informații în cazul morții lui Cornel Galeș.

Loading...

S-a aflat cum a fost relatată tragedia rutieră în presa din Spania, iar detaliile sunt înfiorătoare. Apropiații fostului impresar au avut lacrimi în ochi când au citit dezvăluirile făcute recent.

Apar noi informatii socante referitoare la teribilul accident in care a murit Cornel Gales.

O românca stabilita in Spania, a dezvăluit ce scrie presa locala despre felul in care s-a produs aceasta tragedie.

Potrivit informatiilor obtinute de jurnalistii spanioli, in momentul producerii accidentului masina in care era Cornel Gales avea o viteza foarte mare.

In urma impactului autoturismul, in care erau 3 persoane s-ar fi rasturnat. Potrivit presei spaniole Cornel Gales era la volan si nu ar fi purtat centura, lucru care i-a fost fatal.

Sanda Stere, o româncă stabilită în Spania, a povestit într-un mesaj făcut public ce a scris presa locală despre accidentul în urma căruia Cornel Galeș și-a pierdut viața.

Potrivit mărturisirilor femeii, autoturismul în care soțul Ilenei Ciuculete era împreună cu alți doi bărbați s-a răsturnat într-o intersecție din cauza vitezei. Incidentul rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 02:35. Inițial s-a spus că tragedia s-a petrecut duminică, 1 decembrie.

“(…) am citit in ziarul spaniol despre un accident unde soferul in urma impactului a murit, avea viteza foarte mare, nu avea centura, iar la o intersectie s-a rasturnat, erau 3 in masina, soferul roman, inca unul, iar celalalt era spaniol proprietarul unui Ford verde. 

Accidentul s-a produs la 02:35 dimineața, vineri-sambata. Sigur este vorba de el, nu se specifica nume dar dupa stirile care au aparut in tara, coincid!”, a povestit Sanda Sterea pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș avea 60 de ani și, de câteva luni bune, el se mutase din România în Spania.

Potrivit România TV, trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus în România marţi, pe data de 10 decembrie, urmând ca joi să aibă loc înmormântarea, la cimitirul Străuleşti II din Bucureşti.

Bărbatul va fi înmormântat lângă Ileana Ciuculete, așa cum și-a dorit.

Există suspiciuni legate de modul în care s-a petrecut accidentul rutier din Spania în care Cornel Galeș a fost implicat, iar autoritățile nu pot oferi prea multe detalii din anchetă, mai ales că impresarul nu are rude de gradul I.

Cu doar cateva ore inainte sa moara, Cornel Gales petrecuse alaturi de un grup de prieteni la un restaurant. Din imaginile postate de unul din prieteni, pe Facebook, reiese ca Gales se afla la o aniversare.

 

Loading...