De ce nu folosește Kate Middleton ojă roșie. Motivul este unul întemeiat…?

Kate Middleton nu a fost niciodată văzută purtând ojă roșie, sau de o culoare mai închisă. Mulți se întreabă dacă aceasta este una dintre preferințele ei, sau dacă este o regulă impusă de regină. Se pare că există un motiv întemeiat pentru care ea preferă oja nude sau roz pal de fiecare dată.

De ce nu folosește Kate Middleton ojă roșie. Motivul este unul întemeiat

Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite figuri ale Casei Regale a Marii Britanii. Ducesa de Cambridge are parte de o mare popularitate la nivel internațional, iar alături de prințul William formează unul dintre cele mai de succes cupluri din toată lumea.

Există câteva curiozități legate de ea, cele mai multe ținând de coduri de conduită și de regulile după care se ghidează familia regală din Regatul Unit al Marii Britanii. Una dintre cele mai mari curiorizăți ale publicului este de ce nu poartă ducesa ojă roție pe unghii, nici măcar de sărbători.

Kate Middleton nu apare dată cu ojă roșie sau orice altă culoare tare. Există și un motiv pentru care ducesa de Cambridge face acest lucru.

Majoritatea fotografiilor oficiale cu Kate Middleton sunt făcute la evenimente regale, iar acolo doar unghiile cu aspect natural sunt permise. Ea trebuie să apeleze la nuanțe care să corespundă acestei reguli, cum ar fi nude sau roz pal. Chiar și în ziua nunții Kate a purtat ojă nude.

Este bine știut faptul că există un cod strict pentru membrii Casei Regale, iar abaterile de la el nu sunt foarte tolerate. Cu toate acestea, există membri ai familiei regale care le-au încălcat de multe ori. De exemplu, în urmă cu ceva timp, Meghan Markle a fost surprinsă cu unghiile vopsite cu ojă neagră la un eveniment. Fotografia cu ea a fost retrasă rapid de pe toate rețelele de socializare.

Loading...