Ce se întâmplă cu prietenul și colegele Luizei Melencu. Anchetatorii au luat o decizie

Mama Luizei Melencu aduce noi informații. Ce se întâmplă cu colegii și prietenul fiicei sale? Modul prin care a sfârșit Luiza Melencu este mai aproape de a fi descoperit.

Ce se întâmplă cu prietenul și colegele Luizei Melencu?

Decizie de ultimă oră venită din partea anchetatorilor! Cu toate că Luiza este dispărută deja de luni bune, până acum s-au aflat foarte puține detalii din partea prietenilor Luizei, cei cu care stătea foarte mult timp, dar care nu au știut care a fost, de fapt, soarta fetei. Anchetatorii cer acum noi audieri din partea familiei tinerei, audieri la are au fost chemate colegele, dar și iubitul tinerei. Cei citați la DIICOT au mai fost audiați în urmă cu o lună, tot la Craiova, unde vor mai trebui să-și facă apariția luni, 9 decembrie.

„Luni suntem citați și noi, eu, mama și tatăl meu. Suntem citați și noi, toată familia. Vom merge împreună cu prietenul Luizei, o să mergem personal toți patru pentru că deja am primit informații, încă de ieri, că o să fim citați, la Craiova, la ora 10:00. Ne-a sunat cineva de la Craiova, domnul Barbu ne-a sunat. Ne-a sunat și ne-a spus că suntem citați”.

„Azi m-a sunat”

Monica Melencu și bunica Luizei au fost anunțate în urmă cu câteva zile despre cererea oamenilor legii. În urmă cu scurt timp, iubitul fiicei sale a sunat-o pentru a-i spune că este și el citat.

„Eu și mama suntem de vreo două zile anunțate, iar astăzi m-a sunat și prietenul Luizei și mi-a spus că este și el citat. Vreau să pun o întrebare, dacă tot se zice de Luiza, eu aș fi vrut să aflu și tot nu se află adevărul ăsta. În momentul în care fiica mea a dispărut, de pe 14 aprilie, până pe 5 iunie, până dosarul a ajuns la DIICOT, vreau să știu aceste structuri care s-au ocupat de acest dosar, de pe 14 până pe 5, ce s-a făcut pentru acest dosar în timpul ăsta?”
Monica Melencu, mama Luizei Melencu

Loading...