Alexandra Becali n-a mai suportat şi a rupt tăcerea! Mesajul dur al fiicei lui Gigi Becali. Ce a postat pe Instagram

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, neagă zvonul potrivit căreia ar fi fost părăsită de Mihnea Grigoriu, iubitul ei. Tânăra spune că Mihnea Grigoriu nu i-a fost niciodată iubit, ci doar prieten.

Imediat după nunta Teodorei Becali a apărut zvonul că Alexandra, fiica mijlocie a patronului FCSB, ar fi fost părăsită de iubit. Într-o postare pe contul său de Instagram, tânăra susţine că Mihnea Grigoriu – presupusul iubit – i-a fost dintotdeauna un simplu prieten:

“Am de făcut câteva precizări cu privire la ştirile apărute în presa mondenă, în care se scrie că de câteva săptămâni eu şi familia mea am trece printr-o dramă. Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilărie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirma.

Având în vedere educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei şi discreţia care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect şi am speranţa că jurnaliştii care încă îşi mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie ştiri vădit mincinoase cu privire la viaţa mea şi a familiei mele. Este totuşi păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care”, 
a scris Alexandra Becali pe contul său ed Instagram.

Loading...