Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, un nou iubit după divorț. Cine este bărbatul și cu ce se ocupă

Despărțirea dintre Noemi și Mihai Mitoșeru trezește și acum zeci de semne de întrebare. Adevărul fie el de partea lui Mihai, fie de partea lui Noemi sau la mijloc, i-a găsit semnănd de curând actele de divoț. Noemi, se pare, o duce mai bine decât vedeta de televiziune, pentru că deja și-a găsit jumătatea. Cine este bărbatul cu care se iubește fosta soție a moderatorului de la emisiunea “Se strigă darul”?

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru și-a făcut un iubit după divorț

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru a trecut peste fosta iubire și a îndrăznit să-și deschidă iar sufletul în fața unui bărbat. În timp ce Mihai apare la emisiunile de televiziune extrem de răvășit după cele petrecute și-și plânge amarul, Noemi a avut norocul să-și găsească rapid umărul pe care să plângă. În urmă cu trei săptămâni, foștii soți s-au prezentat la cabinetul notarial din București pentru a semna actele de divorț.

Totul a decurs bine, deși chiar și notarul s-a mirat de felul în care s-au afișat cei doi, părând că se iubesc și că se respectă deosebit de mult. Totul a decurs bine, după cum și Mihai a afirmat. Aceștia au rămas în relații bune, iar când întâmpină probleme, au stabilit să apeleze cu încredere unul la celălalt. Conform cancan.ro, fosta soție a lui Mitoșeru ar trăi o nouă poveste de dragoste cu un pilot mai tinerel, care lucrează la aceeași companie unde ea activează ca stewardesă. Mai mult decât atât, Noemi pare că a decis că nu-și va mai afișa povestea de dragoste în public, astfel că totul va rămâne în intimitate.

Loading...
Sursa: sursa: