De ce are Anamaria Prodan permis de port-armă?

Pe lângă faptul că e fiica unei artiste a poporului, regretata Ionela Prodan, pe lângă faptul că este nevasta de antrenor celebru şi pe lângă faptul că este vedetă tv pe propriile forţe, Anamaria Prodan mai are şi un talent nativ în a povesti secvenţe spumoase din propria-i existenţă.

Astăzi, sexy-agenta FIFA împlineşte 47 de ani şi nu şochează doar cu cadourile extravagante primite de la Reghecampf – o geantă Hermes de 300.000 de euro, de exemplu!. Ana şochează şi prin faptul că a anunţat că este posesoare a unui permis… de armă.

M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade din mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca (n.r. fata ei) era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a spus Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Mă joc cu mintea lor!”

Şi cam toate poveştile de mai sus sunt oarecum tangenţiale cu fotbalul. Se ştie că se învârt bani mulţi în transferuri, bani care se câştigă uşor, de aceea lupta subterană este dură. Iar Anamaria Prodan are duritatea unui bărbat, dar şi talentul unei femei.

Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Dar și știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc!”, a povestit Prodanca tot pentru Libertatea.

Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Loading...
Sursa: vezi sursa