Rona Hartner a învins CANCERUL! Iată tratamentul miraculos: „Un doctor român care a descoperit aceste produse.”

Rona Hartner se bucură de viață și este pregătită de un nou început de când medicii i-au spus că a învins în lupta cu cancerul.

Vedeta și-a deschis inima și a oferit primele informații după ce a terminat tratamentele cu citostatice.

Rona Hartner susține că optimismul s-a dovedit a fi arma letală împotriva cancerului, în ceea ce o privește, alături de niște medicamente naturiste.

„Un doctor român a descoperit aceste produse. Produsele sunt pe bază de niște plante amazoniene, concentrație foarte mare. Eu le iau post chimioterapie, ca un fel de mini – chimioterapie naturală.

Luând medicametele astea naturiste, nu mai mănânc dulce, că nu mai simt nevoia. În rest nu. De exemplu, în timpul chimioterapiei mi s-a cerut să mănânc bine ca să nu slăbesc. Dacă slăbeam, nu mai avea forță organismul să lupte împotriva chimicalelor. Am mâncat bine, am înotat în fiecare zi, m-am dus la mare – că eu stau pe malul mării – m-am și mișcat prin casă, uneori mai făceam câte o siestă de 4 ore, dar mai rar, mai mult preferam să fiu activă și să uit. Făceam chimioterapia, țineam acel produs, cateterul, îl țineam 48 de ore, și când îl scoteam, uitam că l-am avut, mergeam la plajă. În fiecare seară trebuia să vină o asistentă să-mi facă o injecție și eu uitam în fiecare seară că am injecție de făcut. Asta vreau să-i învăț pe oameni… să aibă memorie foarte scurtă, să nu se autocompătimească. Uitam de pe o zi pe alta și că trebuie să fac injecție, eram complet detașată de boală. Am tratat-o cu dispreț. Am zis că este o gripă, trebuie să o vindec și gata”, s-a confesat Rona  Hartner într-un interviu pentru ciao.ro.

Toate investigațiile au ieșit perfect, iar acum simte că nimic nu mai poate sta în calea fericirii sale.

„Am avut o baftă extraordinară și Dumnezeu a fost alături de mine pentru că am depășit și boala, și sunt considerată provizoriu vindecată, dar, definitiv vindecată voi putea să spun că sunt… după 5 ani. Acum sunt încă sub observație. Analizele mi-au ieșit bune, imunitatea perfectă. Totul perfect. Cred că organismul meu atât aștepta – să scape de chimicale ca să se refacă imediat”, a mai spus Rona. 

Loading...
Sursa: vezi sursa