Povestea fiicei lui Dem Rădulescu. Avea doar 13 ani când tatăl ei s-a stins. Acum este foarte respectată, dar și foarte frumoasă!

Povestea fiicei lui Dem Rădulescu – Acum 19 ani, România a pierdut unul dintre cei mai mari actori: Dem Rădulescu. Acesta s-a stins la vârsta de 68 de ani, lăsând în urmă zeci de roluri emblematice, filme de colecție, dar și… o fiică. Irina are 33 de ani și îi calcă pe urme tatălui său.

Povestea fiicei lui Dem Rădulescu – Irina avea doar 13 ani când actorul a murit

Irina Rădulescu este, asemenea tatălui ei, actriță. Moștenindu-i talentul actoricesc, era imposibil ca aceasta să nu urmeze aceeași cale, mai ales că a crescut pe platourile de filmare și a îndrăgit de la o vârstă fragedă această meserie. Irina lucrează la Teatrul Mic din București și recunoaște că tot ce știe în ale actoriei a învățat fie de la tatăl său, fie de la mama ei, de asemenea actriță.

Într-un interviu acordat în 2017, publicației Recorder, Irina recunoștea că a învățat tare multe lucruri bune de la tatăl său, deși era un copil pe când marele actor a plecat dintre noi:

”De la tata am învățat să mă bucur de tot și de toate; și de la mama la fel. Sunt oameni care m-au bucurat. E ușor să-ți amărăști sufletul, dar e bine să-ți cultivi această capacitate de a te bucura de lucrurile mici”.

Ce relație avea Irina cu tatăl său?

Amintindu-și de vremea pe când era copil, Irina recunoaște că tatăl său n-a fost deloc autoritar cu ea și că, mai mult, era o răsfățată: ”Tata mi-a dat o educație latino-balcanică. Era sobru când era nevoie, sigur. Eu am fost, într-un fel, feblețea și slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie o mână de fier, ca altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis. Am fost o răsfățată, dar nu o prost educată. Și atunci, răsfățul mi s-a răsfrânt în comportament”.

Loading...