Mihaela Rădulescu nu va mai duce grija banilor. Ce noroc a dat peste ea

Mihaela Rădulescu nu va mai duce grija banilor. Ce noroc a dat peste ea. Deși locuiește de ani buni la Monaco, conturile Mihaelei Rădulescu îi sunt alimentate tot din România.

Mihaela Rădulescu nu va mai duce grija banilor. Pe lângă contracte de televiziune semnate cu postul Pro TV, diva de la Monaco cochetează și cu apariția în reclamele unui lanț mare de magazine. Vedeta va apărea într-o reclamă a acestui brand, anunță click.ro.

Mai mult decât atât, diva a bătut din nou palma cu Pro TV pentru emisiunea „Ferma – Un nou început”. Aceeași sursă mai menționează că Mihaela și-a negociat foarte bine poziția la “Fermă”, condițiile și locația.

Însă se duc tratative pentru locul în care va avea loc reality-show-ul, posibil în străinătate, într-o zonă mai caldă.

Reamintim că Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului „Ferma”, a fost implicat recent într-un scandal de proporții cu fosta producătoare a emisiunii. Sătulă de condițiile capricioase în care a trebuit să filmeze, diva de la Monaco ar fi luat-o la palme în fața tuturor.

După ce filmările la „Ferma” s-au încheiat, mai multe amănunte neprevăzute au ieșit la iveală. Mihaela Rădulescu și unul dintre membrii staff-ului au fost protagoniștii unor scene violente. Conducerea PRO TV nu a vrut ca acest incident să iasă la lumină, însă totul a fost divulgat.

Loading...