Bianca Drăgușanu, ”joc periculos” la Ronaldinho și Roberto Carlos! Și un fost iubit al blondei era acolo, oare ce a spus soțul ei?

Când apare Bianca Drăgușanu cu decolteu amețitor pălesc chiar și ”stelele” fotbalului mondial. De mână cu soțul de care nu a mai divorțat, fosta asistentă tv a apărut la hotelul din Spania, unde au fost cazați Roberto Carlos, Ronaldinho și Del Piero.

Bianca Drăgușanu și iubitul său, Alex Bodi s-au întâlnit cu starurile fotbalului mondial, dar vă dați seama, deși conversație a făcut doar Alex Bodi, privirile superstarurilor braziliene s-au scurs pe formele perfecte ale blondei. Fotografia a devenit în scurt timp virală, pe Internet, fiind preluată de toate presa mondenă de la noi. Dacă Bianca și Bodi au mers la Madrid special pentru meci, nu știm încă. Dar cert e că la capitolul atenție, Bianca a ”marcat” prima.

Mutu, coechipier cu starurile

Printre românii invitați la eveniment s-au aflat Cosmin Olăroriu, antrenor al selecționatei All Stars, și ca jucători Mirel Rădoi și Adrian Mutu. Da, nu-i așa că parcă vă vine să spuneți că e ditamai coincidența ciudată?

De ce? Se știe că s-a scris pe vremea când Mutu era însurat cu Consuelo că Bianca i-ar fi picat la așternut, deși era iubita oficială a scăpătatului ”prinț” Cristea. Ba chiar a fost fotografiată ieșind dintr-un luxos hotel unde s-ar fi întâlnit cu Briliantul. Desigur, nu să joace fotbal de cameră.

Ei bine, oare în ciuda zâmbetului larg, studiat ca pentru poză, Alex Bodi cum o fi privit situația? Să urmeze iar o criză de gelozie și un moment de cumpănă­? N-ar fi exclus, știind istoricul turbulențelor celor doi soți, care erau așteptați la divorț pe 1 decembrie.

Loading...
Sursa: vezi sursa