Uite ce spune Andreea Marin despre fiica ei. Reacție incredibilă

Uite ce spune Andreea Marin despre fiica ei care a împlinit 12 ani.

Rămâi mut! Violeta, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică a împlinit 12 ani. Iar mama ei a postat pe Facebook o fotografie de colecţie cu ea și frumoasa ei fiică.  În dreptul fotografiei adorabile, Andreea Marin a scris un mesaj dedicat fiicei sale.

12 ani de iubire necondiționată…

12 ani de iubire necondiționată… La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei cu fiica ei, Violeta.

Pentru că urările fanilor nu au întârziat să apară, vedeta le-a mulțumit tuturor: „Cu toată inima, vă mulțumim! ❤ Să vă trăiască sănătoși și norocoși copiii! Sunt sufletele noastre!

Reamintim că Adrian Brâncoveanu, angajatul MAE, acum având funcția de consul al Ambasadei României la Tripoli (Libia), a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu Andreea Marin.

Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a spus Adrian în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de doi ani, însă așa cum ne-a obișnuit, fosta zâna a surprizelor vorbește foarte rar despre viața ei privată. Ea consideră că proiectele în care este implicată sunt mult mai importante, iar când va avea loc un eveniment important în viața ei îl va face public. Până atunci ne mulțumim cu prima declarație făcută de fosta vedetă TV despre Adrian, bărbatul pe care l-a cunoscut într-un moment de cumpănă din viața sa.

Loading...