Gigi Becali va deveni bunic, a fost anunțat de Crăciun

Le-a rânduit Dumnezeu cum a vrut pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali. După ce a avut parte de o nuntă ca-n povești, grație tatălui ei, în primul rând, Theodora Becali și Mihai Mincu au plecat într-o exotică lună de miere, iar când s-au întors, a apărut și zvonul: Theodora e gravidă!

Însă ginerele lui Gigi Becali a ieșit în presă și a declarat că Theodora nu este însărcinată. Da, amândoi își doresc copii, însă atunci ”când o vrea Dumnezeu”, a fost atunci răspunsul tânărului afacerist din Dobroiești.

”Vreau să-mi cresc nepoții”

Familist convins, Gigi Becali a avut parte în ultima vreme din nou de unele probleme. Vizite la DNA, procuri, așa-zise acuzații de spălare de bani, așa că afaceristul s-a simțit hăituit de autorități. Așa că a luat în calcul ipoteza unei strămutări. Chiar el a  dezvăluit că a plecat în Grecia pentru a se ”interesa” cum poate lua cetățenie întregii familii.

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia! De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia. Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii. El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti”, a izbucnit Gigi Becali la România TV, iar la final,  a aruncat ”bomba”.  Nu este dispus să i se nască nepoții și el să fie în pușcărie.

Apoi, în ziua de Crăciun, Becali a făcut anunțul oficial. M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot». Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”,a spus Gigi Becali.

Loading...