Cine ar fi crezut? Gina Pistol, frumoasa fără noroc în dragoste a show-bizz-ului, chiar este femeia ideală, iar Smiley știe

Până la Smiley, Gina Pistol a bifat câteva relații care s-au încheiat nu cu nunți, ci cu despărțiri. Și atunci cârcotașii din show-bizz au început să bârfească și să presupună: dacă o fată frumoasă și, paradoxal, cuminte și muncitoare nu are noroc în dragoste, înseamnă că undeva are ea o problemă. Să fie oare la bucătărie dezavantajul Ginei?, s-au întrebat și admiratorii vedetei de la Antena 1.

Ei bine, dacă s-au întrebat, au primit de curând răspunsul. Gina Pistol este frumoasă, deșteaptă, devreme acasă și pricepută la bucătărie. De altfel, și să nu fi vrut, ceva-ceva tot s-a prins de ea de când prezintă show-ul culinar ”Chefi la cuțite”.

A furat meserie de la chefi

De altfel, vedeta mărturisește că, atunci când are nevoie de ajutor în bucătărie, apelează la Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu.

Cel mai des, Gina Pistol îi gătește lui Smiley pui cu curry după o rețetă indiană. “Am învăţat de la unul dintre concurenţii «Chefi la cuţite» o reţetă indiană de pui cu curry. Este absolut senzaţională, are un gust exotic, dat de combinaţia de mango, curry şi smântână. Garnitura de orez basmati completează perfect preparatul… pur şi simplu nu te mai poţi opri din savurat! De fiecare dată când o gătesc cei din jur îmi spun că îmi iese chiar mai bine ca la restaurant”, spune Gina Pistol pentru  OK! Magazine.

“Eu am învăţat foarte multe secrete culinare de când sunt în preajma chefilor şi, de când prezint «Chefi la cuţite»… Datorită chefilor am început să gătesc mai mult, nu doar de nevoie, ci şi din plăcere. Îi răsfăţ mereu pe cei dragi cu o mâncare bună, cu o reţetă aflată de la Florin, Cătălin, Sorin, sau concurenţii care ne trec pragul. De multe ori, când intru în bucătărie şi am nevoie de puţin ajutor cu o reţetă, le dau un telefon”, recunoaște iubita lui Smiley.

Loading...