Apelul lui Papa Francisc pentru toți părinții: “Nu aveți idee ce durere simte copilul care își vede părinții certându-se”

Apelul lui Papa Francisc – Papa Francisc este apreciat pentru sfaturile și prelegirile sale despre familie și bucuria de a avea copii – „daruri de la Dumnezeu,” așa cum îi place să spună. Dar mai ales pentru atitudinea sa tolerantă în fața problemelor cotidiene.

Apelul lui Papa Francisc pentru toți părinții:

Așa s-a întâmplat cu ocazia botezului a 27 de bebeluși la Capela Sixtină din Roma, când Papa Francisc a făcut un apel către părinții de pretutindeni prin care le-a cerut să nu se mai certe în fața copiiilor, pentru că le provoacă multă suferință.

„Este normal ca oamenii să se contrazică și să aibă păreri diferite, altfel ar fi ciudat. Vă certați, dar nu-i lăsați pe copii să audă. Nu aveți idee ce durere simte copilul care își vede părinții certându-se,” a spus Suveranul Pontif, citat de FanPage.

Papa s-a adresat și mamelor pe care le-a lăsat să alăpteze bebelușii în biserică și chiar le-a sfătuit să-și hrănească micuții la sân, indiferent de locul în care se află.

„Alăptați-i oriunde vă aflați, chiar și în public”, le-a îndemnat Suveranul pe mămici.

Loading...