Fiica lui Traian Băsescu, dată exemplu tuturor femeilor din România: „E singură și crește trei copii”. Cum reușește.

Traian Băsescu a dat-o exemplu pe fiica sa, Elena, pentru a demonstra că familiile au toate resursele necesare pentru a-și crește copiii chiar aici, în România.

Invitat la o discuție cu un jurnalist al postului de radio RFI România, Traian Băsescu a vorbit despre fiica sa, Elena.

Fostul președinte a subliniat că fostul europarlamentar își crește cei trei copii singură, fără să primească niciun ajutor.

“Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti.

Şi nu plecaţi de la premiza că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare.

Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine”, a declarat Traian Băsescu.

„Foarte mulţi au adoptat varianta vieţii comode. Nu mă poate convinge nimeni că datorită condiţiilor care sunt în România nu faci copii sau faci doar unul“, a adăugat europarlamentarul.

Elena Băsescu anunţă pe contul său de Instagram că se va implica în alegerile locale şi parlamentare, care vor avea loc anul viitor!

Fiica fostului președinte a postat câteva fotografii de la petrecerea de Crăciun organizată de cei de la Partidul Mişcarea Populară Sector 1

Mă voi implica activ în acţiunile colegilor de la Sectorul 1 în perspectiva anului viitor care vine cu două rânduri de alegeri: locale şi parlamentare.

Felicitări încă o dată deputatului Sebastian Moise, noul preşedinte al PMP Bucureşti, pentru cel mai bun rezultat la alegerile prezidenţiale cu organizaţia Sectorului 1. Sărbători fericite tuturor!”, a scris EBA pe Instagram.

În plus, Băsescu a povestit că fiica sa Elena nu a putut primi o adeverinţă după ce se mutase în alt sector, deoarece dosarul său de contribuabil rămăsese în sectorul de unde s-a mutat.

“Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul plătitor. Trebuiau plătite, au fost plătite.

De fiecare dat s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi din bănci, la trei luni din nou s-a pus pentru că ei nu au operat în calculator.

A fost poprită de trei ori şi s-a dus cu adeverința că plata e făcută”, a afirmat Traian Băsescu.

El a mai spus că tot fiica sa nu a putut primi o adeverinţă de la ANAF Sectorul 2 pentru că dosarul rămasese la Sectorul1, acolo unde avusese domiciliu.

Băsescu i-a cerut lui Cîţu să intervină în această zonă pentru că “suntem în epoca de piatră”.

Loading...