Celine Dion, în doliu! Celebra artistă a mai pierdut un om drag!

Mama celebrei cântărețe Celine Dion s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani.

Mama ei, Therese Dion, a murit, în cursul nopții de joi spre vineri în locuința ei. Femeia s-a stins din viață înconjurată de familie și apropiați.

Decesul femeii a fost confirmat de premierul din Quebec, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. „Marea noastră familie de locuitori ai Quebecului deplânge o femeie remarcabilă, generoasă şi iubitoare care şi-a consacrat întreaga viaţă familiei sale”, a scris Francois Legault.

Celine Dion în doliu! Mama artistei s-a stins din viață

„Maman Dion”, așa cum era supranumită în comunitatea francofonă din Canada, avea 14 copii, Celine Dion fiind cea mai mică dintre aceștia. Ea este cea care a lansat-o pe fiica sa în muzică.

Așa cum Celine povestea într-un interviu acordat în trecut, mama ei a făcut tot posibilul ca ea să își urmeze visele, deși acest lucru a presupus o mulțime de sacrificii.

Therese Dion i-a trimis o casetă cu piesele lui Celine impresarului Rene Angelil, cel care avea să devină soțul fiicei sale câțiva ani mai târziu.

Acesta s-a îndraăgostit iremediabil de vocea copilei, iar mai apoi a ajuns să îi fie partener de viață și tatăl copiilor săi. Mama artistei l-a iubit ca pe un fiu, iar cie doi au avut o relație excelentă.

Se pare că femeia ar fi suferit mai multe afecţiuni, printre care pierderea memoriei, a vederii şi deficienţe de auz. Celine Dion a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu întreaga sa familie, alături de care a scris un mesaj emoționant:

„Maman, te iubim atât de mult …Îţi dedicăm ţie spectacolul din această seară şi îţi cânt din toată inima. Iubire, Céline xx …”, a scris cântăreața pe Facebook.

Therese a susţinut dintotdeauna cariera de cântăreaţă a fiicei sale, ea fiind şi cea care a scris prima melodie a fiicei sale, It Was Only A Dream, cântec care a propulsat-o pe Celine în lumina reflectoarelor. 

Celine este unul dintre cei 14 copii ai lui Therese şi al soţului acesteia, Adhémar. Therese s-a căsătorit cu soţul ei în 1945, iar Adhémar s-a stins în 2003.

Pe lângă cariera strălucită în showbiz, Therese a fondat şi Fundaţia Maman Dion în 2006, care a oferit suport copiilor defavorizaţi din Quebec.

Loading...